exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 2221

Američka obalska straža odbila da ponovi potragu za Enisom Mahićem


Američka obalska straža odbila da ponovi potragu za Enisom Mahićem

Redakcija PV Informer-a proteklih dana nekoliko puta je kontaktirala Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore i ambasadu Crne Gore u Vašingtonu.

Prenosimo u cjelosti informaciju pi-ar službe Ministarstva vanjskih poslova koju smo dobili tokom dana putem elektronske pošte:

"Povodom slučaja crnogorskog državljanina Enisa Mahića iz Pljevalja, koji je bio zaposlen na kruzeru kompanije „Royal Carribean Cruises LTD“, informišemo da je Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore, posredstvom Ambasade Crne Gore u SAD-u, odmah po prijemu informacije od strane pomenute kompanije o tragičnom događaju, preduzelo sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Ambasada Crne Gore u SAD-u bila je u intenzivnoj komunikaciji sa Obalskom stražom SAD-a, koja ima isključivu nadležnost za postupanje u ovakvim slučajevima i koja je, 28. januara 2019. godine, obavijestila da je nakon višednevnih aktivnosti, obustavila potragu za navedenim licem. Takođe, od Obalske straže je ponovno zatražena informacija u vezi sa eventualnim daljim aktivnostima i tom prilikom Ambasada Crne Gore u Vašingtonu je informisana da, u datim okolnostima, nije moguće ponoviti potragu.

Istovremeno, u vezi sa ovim slučajem, Ministarstvo vanjskih poslova bilo je u stalnoj komunikaciji i sa porodicom Mahić."

Redakciji PV Informer-a nije odgovoreno na konkretno pitanje: Da li je tačna informacija da američki istražni organi nisu uopšte vodili istragu na kruzeru i da nije saslušan niko od prisutnih članova posade?

Iz tog razloga smatramo da u saopštenju pi-ar službe Ministarstva vanjskih poslova nismo dobili konkretne podatke u vezi ovog tragičnog slučaja, osim informacije da Obalska straža u datim okolnostima nije u mogućnosti ponoviti potragu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 436241


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja