exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 2561

Incident u Upravi za šume: Potukli se na aukciji


Incident u Upravi za šume: Potukli se na aukciji

Na aukciji u Upravi za šume u Pljevljima, na kojoj je trebala da se dodijeli koncesija na korišćenje šuma u rožajskoj opštini, došlo je do tuče između koncesionara.

U ovom fizičkom obračunu učestvovali su Edip Mehović i Aid Kalač iz Rožaja. Pljevaljska policija je nakon fizičkog obračuna privela Mehovića i Kalača, a potom su sprovedeni prekršajnom sudiji.

Tokom suđenja saslušani su i svjedoci obračuna između Mehovića i Kapača, koji su, kako smo doznapi, u rodbinskim vezama. Sudija je potom izrekao novčanu kaznu Mehoviću.

O događaju je obaviješten osnovni državni tužilac, ali je na osnovu navoda iz prijave ocijenio da u postupanju osumnjičenih nema elemenata krivičnog djela. Zbog toga je ovaj slučaj završio u Sudu za prekršaje.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 436243


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja