exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Podgorički vremeplov
Broj pregleda članka: 7590

Pljevljak tragično stradao na kruzeru


Pljevljak tragično stradao na kruzeru

Dvadeset šest godina star državljanin Crne Gore Enis Mahić rođen u Pljevljima, koji je radio za američku kompaniju "Royal Caribbean" sa sjedištem u Majamiju na kruzeru Majesty of the seas, 24. 01. 2019. godine skočio je sa palube u okean i od tad mu se gubi svaki trag.

Nakon potrage, 24 sata kasnije donesena je odluka da se ista prekine. Kako je ustanovila komisija tamošnjih vlasti da je nemoguće da neko bude živ posle tog vremena.

Po nekim saznanjima jedino ko može da pokrene i da preko Crnogorske ambasade kontaktira tamošnje vlasti i organizuju makar još jednom potragu za njim je Ministarstvo spoljnih poslova u Crnoj Gori.

Porodica moli sve nadležne i one koji mogu da pomognu u ovom slučaju da se to učini i da kontaktirju nekoga iz te ustanove."
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 448826


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja