exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 1649

U Pljevljima jedna mašina prema selu Orlja sletjela s puta, svima prioritet gradske saobraćajnice


U Pljevljima jedna mašina prema selu Orlja sletjela s puta, svima prioritet gradske saobraćajnice

Sveto Anđelić iz pljevaljske sekcije „Crnagoraputa“ kazao je da su sve saobraćajnice prema Pljevljima, Mojkovcu i Šavniku prohodne kao i saobraćajnica prema skijalištu “Savin kuk”. Dodao je da od mosta na Tari prema Mojkovcu ima manjih lavina koje ne remete odvijanje saobraćaja jer ih snjegočistači na vrijeme uklanjaju.

Snijeg i jaka mećava u višim predjelima donijeli su juče brojne probleme zaposlenima u preduzeću „Lokalni putevi“, koji su od ranog jutra čistili puteve prema pljevaljskim selima.

Direktor preduzeća Dragan Jovović kazao je da je sva njihova raspoloživa mehanizacija na terenu, ali da im posao otežava jaka mećava, posebno na putu prema selu Bobovo. Jedna mašina koja je čistila snijeg prema selu Orlja sletjela je sa puta.

Iz preduzeća “Čistoća” saopštili su da su sve prioritetne saobraćajnice na području grada prohodne a da su u uskim i strmim ulicama zbog nepropisno parkiranih automobila mehanizacija „Čistoće“ nije uspjela da očisti snijeg.

Svi magistralni i regionalni putevi na području tri durmitorske opštine, izuzev puta Žabljak - Plužine kroz masiv Durmitora, prohodni su i na njima se saobraćaj odvija ali je potrebna oprezna i, u uslovina povremene mećave i novih padavina, prilagođena vožnja, saopšteno je u „Crnagoraputu“.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 448771


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja