exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Kolektiv
Broj pregleda članka: 3175

Za Ivana iz Pljevalja NEMA ZIME: Okupao se u ZALEĐENOM Krupačkom jezeru usred JANUARA


Za Ivana iz Pljevalja NEMA ZIME: Okupao se u ZALEĐENOM Krupačkom jezeru usred JANUARA

Ivan Kovačević iz Pljevalja se u januaru kupa u zaleđenom Krupcu. Ovaj 22-godišnji student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću, objavio je snimak na društvenim mrežama. 

„Inspirisam sam Wim Hofom. On je čovjek koji drži preko 50 Ginisovih rekorda, između ostalog dosta njih je u vezi sa zimom i ekstremnom hladnoćom. U početku je jako teško jer je to veliki šok za organizam. Uljed toga nastaje hiperventilacija pluća, odnosno ubrzava se disanje ali nakon određenog vremena tijelo se prilagodi. Mogu samo da kažem da je osjećaj neopisivo dobar, osjećate se živim i maksimalno ste prisutni u tom trenutku. Nijedna misao sa strane vam ne prolazi kroz glavu“, kaže Ivan.

Kaže da ni u jednom trenuku nije osjećao strah od ovog poduhvata.

„Uvijek sam raspoložen za akciju i ekstremne stvari. Naravno da sam istraživao dosta o ovoj temi i čitao istraživanja stručnjaka tako da ukoliko se zdravi nema nikakvih rizika, već benefita u vidu poboljšanja imuniteta, lučenju hormona sreće... I to su samo neki od njih“, priča Ivan za FOS i dodaje:

„Na ideju sam došao kada sam sa još par drugova eksperimentisao sa tuširanjem hladnom vodom. To nam je postala rutina.“

„Javnost se uglavnom pita da li sam normalan, da li sam dobio upalu pluća ili hipotermiju. Bio je i jedan komentar ’Brezovik mu je blizu’. Naravno, ja sve shvatam kao šalu. Uglavnom, malo ko odobrava ovo što radim jer misle da to nije zdravo, ali ja vas uvjeravam da jeste. Najteži dio mi je bio probiti led na Krupcu“, kaže Ivan.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 448765


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja