exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Politika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Kurir.rs/Vijesti.me Foto printscreen Vijesti.me/Dragana Udovičić
Broj pregleda članka: 516

Po nalogu Mila Đukanovića dao sam 50.000 evra da se Cane izvuče iz zatvora u Moskvi!


Po nalogu Mila Đukanovića dao sam 50.000 evra da se Cane izvuče iz zatvora u Moskvi!

Knežević kaže da je taj novac isplatio iz svoje banke u Moskvi, a 50.000 evra mu je kasnije vratio Đukanović preko jedne zajedničke drugarice.

"Tačno je da sam dao novac za Subotića. U tom momentu nalazio sam se u Vili u Užičkoj u Beogradu zajedno sa Milutinom Mrkonjićem, Borisom Tadićem i Mikijem Rakićem, jer sam po Đukanovićevom zadatku išao tamo da SPS napravi koaliciju sa DS kako Vojislav Koštunica ne bi više bio premijer", rekao je Knežević za podgorički portal Borba.

On kaže da ga je oko 21 sat nazvao Đukanović i pitao da li hitno može da pošalje 50.000 evra nekom advokatu u Moskvi za Stanka Subotića i napomenuo da je to jako hitno.

"Pozvao sam jednog od službenika banke u Moskvi i naložio mu da ode do banke i odnese pare iz moje lične blagajne, po instrukcijama koje smo dobili", otkriva Knežević. “Podsećam da je pomenuta koalicija dogovorena, ali više detalja ne mogu da saopštim u ovom trenutku.

Takođe, je tačno i da sam zakazivao sastanak Subotića sa Miškovićem jer me je to zamolio Đukanović. Sve u vezi sastanka sam dogovarao sa Đukanovićem. Rekao mi je da ga pokupim iz Ulice Kneza Miloša i da ga odvedem na sastanak.

Kada sam rekao vozaču da skrene sa Gazele i uđe u garažu "Delte", Subotić je počeo da vrišti, govoreći da mu je to najveći neprijatelj i da nikada ne bi otišao na sastanak sa njim.

Đukanović me je molio pre toga da vidim da li zemlja kod Aerodroma u Beogradu, koja se vodi na Subotića može da da se prebaci na mene. To nisam prihvatio. Ta zemlja je sada prodata u paketu sa prodajom Aerodroma Beograd”, pojašnjava Knežević.

 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 448797


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja