exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti
Broj pregleda članka: 152

Brajović: Od 2013. nemam dugovanja prema Atlas banci


Brajović: Od 2013. nemam dugovanja prema Atlas banci

Predsjednik Skupštine, Ivan Brajović kazao je da od 2013. godine nema nikakvih dugovanja.

On je reagovao na izjavu Predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića. Knežević je rekao danas da zna da je predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović ucijenjen od predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

"Još od 2013. godine prema Atlas banci nemam nikakvih dugovanja. Na novinarsko interesovanje sam već 24. januara odgovorio da sam dugovanje na kartici izmirio prodajom dijela naslijeđene zemlje. O tome postoji dokumentacija kod svih nadležnih organa, kojima sam ovu transakciju blagovremeno prijavio. Zemlju sam prodao zainteresovanom pravnom licu o čemu je sačinjen notarski akt. I o tome posjedujem urednu dokumentaciju. Kada je riječ o depozitima Aerodroma Crne Gore upućujem vas na privredno društvo Aerodromi Crne Gore AD, u čijoj je nadležnosti donošenje takvih odluka. Odbijam da budem uvučen u navodne spektakularne finansijske malverzacije, kao i da branim i tumačim uredno izmirivanje svojih obaveza“, saopštio je Brajović.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 448840


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja