Saopštenje CB Pljevlja: K.Dž. (1988) lišen slobode zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo Neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

    1 godina pre 1785 pregleda Izvor: tvpljevlja.me

Službenici Centra bezbjednosti Pljevlja su, u cilju suzbijanja ulične prodaje i distribucije na teritoriji opštine Pljevlja, dana 11.07.2019. godine Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju, uz krivičnu prijavu, sproveli lice K.Dž. (1988) iz Pljevalja, koji je lišen slobode zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo Neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga iz čl.300 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Naime, dana 10.07.2019.godine službenici Jedinice za borbu protiv droga Centra bezbjednosti Pljevlja su u ulici Vuka Karadžića u Pljevljima, u neposrednoj blizi Osnovne škole „Ristan Pavlović“ kontrolisali maloljetno lice J.A. (17) iz Pljevalja, kod koga su pronašli 3 zamotuljka opojne droge marihuana ukupne količine 3,5 grama. Daljom kriminalističkom obradom došlo se do saznanja da je maloljetni J.A opojnu drogu, prije kontrole od strane policijskih službenika, kupio od K.Dž iz Pljevalja.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6265 pregleda