Saopštenje Demokrata: (reagovanje na DPS-a) DPS priznao da je Brano Mićunović njihov funkcioner

    2 godine pre 588 pregleda Izvor: PV Informer

U reagovanju iz političkog straha i nemoći, a pod uticajem veličanstvene Druge izborne konvencije Demokrata Budva, DPS je objelodanio i priznao ono što svi u Crnoj Gori znaju. Da je Brano Mićunović njihov funkcioner. Kako rekoše u saopštenju, zasmetalo im je što se pominju funkcioneri DPS-a, a među njima i Mićunović. Očigledno da se u redovima organizovane kriminalne grupe stvara panika i politička dezorijentisanost na pomen imena njihovog krimi vlasnika. 

Ovakvo reagovanje se moglo i očekivati, nakon što su već sinoć saznali, vidjeli i čuli da u Budvi više nemaju šta tražiti. Politički marginalci na lokalnoj sceni, drznuli su se uprkos kriminalnim, prevarantskim i lopovskim hipotekama koje nose na leđima, da komentarišu veličanstveni skup Demokrata. Upravo je takav skup za pamćenje održan sinoć u Budvi, a ta demonstracija moći i sloge, zasmetala je onima koji su naučili da žive u svađi i lopovluku. Zasmetalo im je i to, što je zainteresovanost građana Budve za Konvenciju Demokrata bila na tolikom nivo, da još jedna prepuna sala ljudi nije mogla da uđe. 

Očigledno ste kratkog pamćenja pa da vas podsjetimo. U Tuzima smo vas poslali u opoziciju, iako ste tvrdili da ćemo biti statistička greška, a na sreću postigli smo da se vi u Tuzima pitate, taman onoliko koliko se Duško Marković pita u vašoj partiji. U Beranama ste tražili reprizu, pa smo vas za 20 dana dva puta politički patosirali. U Herceg Novom ste doživjeli poraz kakav se ne pamti. U Kotoru je Đukanović prošao na predsjedničkim izborima kao bos po trnju, a onda smo vas sveli na kupljenu odbornicu koja je sada šefica vaše partije. O Budvi ne treba trošiti riječi. Tamo vas još malo ni istrazivanja neće prepotznavati, a o tome koliko Đukanović vjeruje u ovo što pište i radite u Bduvi, dovoljno govori činjenica da ga je sramota bilo da se pojavi na vašoj izbornoj konvenciji u Budvi, pa je tog dana „imao drugih obaveza“.

Na kraju, dovoljno je uporediti fotografije vaše i naše izborne konvencije. Nije ni čudo što ste ostali da brojite u sitno, kad vam je vise funkcionera u Spužu, nego na konvenciji. Pogled na fotografije tih konvencija jasno pokazuje gdje je sadašnjost i budućnost, a gdje ružna prošlost Budve.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 30. jul

29. jula 2021. 21:22

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 23368 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 10518 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 9162 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 8573 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8482 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 8113 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7690 pregleda
%d bloggers like this: