Saopštenje Demokrata: (reagovanje na DPS-a) DPS priznao da je Brano Mićunović njihov funkcioner

    2 godine pre 640 pregleda Izvor: PV Informer

U reagovanju iz političkog straha i nemoći, a pod uticajem veličanstvene Druge izborne konvencije Demokrata Budva, DPS je objelodanio i priznao ono što svi u Crnoj Gori znaju. Da je Brano Mićunović njihov funkcioner. Kako rekoše u saopštenju, zasmetalo im je što se pominju funkcioneri DPS-a, a među njima i Mićunović. Očigledno da se u redovima organizovane kriminalne grupe stvara panika i politička dezorijentisanost na pomen imena njihovog krimi vlasnika. 

Ovakvo reagovanje se moglo i očekivati, nakon što su već sinoć saznali, vidjeli i čuli da u Budvi više nemaju šta tražiti. Politički marginalci na lokalnoj sceni, drznuli su se uprkos kriminalnim, prevarantskim i lopovskim hipotekama koje nose na leđima, da komentarišu veličanstveni skup Demokrata. Upravo je takav skup za pamćenje održan sinoć u Budvi, a ta demonstracija moći i sloge, zasmetala je onima koji su naučili da žive u svađi i lopovluku. Zasmetalo im je i to, što je zainteresovanost građana Budve za Konvenciju Demokrata bila na tolikom nivo, da još jedna prepuna sala ljudi nije mogla da uđe. 

Očigledno ste kratkog pamćenja pa da vas podsjetimo. U Tuzima smo vas poslali u opoziciju, iako ste tvrdili da ćemo biti statistička greška, a na sreću postigli smo da se vi u Tuzima pitate, taman onoliko koliko se Duško Marković pita u vašoj partiji. U Beranama ste tražili reprizu, pa smo vas za 20 dana dva puta politički patosirali. U Herceg Novom ste doživjeli poraz kakav se ne pamti. U Kotoru je Đukanović prošao na predsjedničkim izborima kao bos po trnju, a onda smo vas sveli na kupljenu odbornicu koja je sada šefica vaše partije. O Budvi ne treba trošiti riječi. Tamo vas još malo ni istrazivanja neće prepotznavati, a o tome koliko Đukanović vjeruje u ovo što pište i radite u Bduvi, dovoljno govori činjenica da ga je sramota bilo da se pojavi na vašoj izbornoj konvenciji u Budvi, pa je tog dana „imao drugih obaveza“.

Na kraju, dovoljno je uporediti fotografije vaše i naše izborne konvencije. Nije ni čudo što ste ostali da brojite u sitno, kad vam je vise funkcionera u Spužu, nego na konvenciji. Pogled na fotografije tih konvencija jasno pokazuje gdje je sadašnjost i budućnost, a gdje ružna prošlost Budve.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 19 . januar

18. januara 2022. 22:56

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 32854 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 14325 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 13726 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 13425 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 12575 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12224 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 11891 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 11779 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 10801 pregleda
%d bloggers like this: