SAOPŠTENJE MLADIH DEMOKRATSKOG FRONTA: Nastavlja se progon Srba i pravoslavnih vjernika, Čabarkapa odmah da bude pušten na slobodu!

    2 godine pre 3536 pregleda Izvor: PV Informer

Mladi DF najoštrije osuđuju hapšenje Velimira Čabarkape i tražimo da on odmah bude pušten na slobodu. Ovo je novi primjer bahatosti i nasilništva kriminalnog dukljanskog režima, koji je sve svoje kapacitete usmjerio na rušenje tradicionalne Crne Gore, progon Srba, pravoslavnih vjernika i ljudi koji su aktivni učesnici litija. Dežurni zaštitnici Montenegra potrčali su da uhapse jednog mladog čovjeka samo zbog toga što je na šaljiv i satiričan način opisao situaciju u kojoj se nalazi Crna Gora pod jednom kriminalnom vlašću, što ne predstavlja bilo kakav prekršaj. Koliko oni vole Crnu Goru dovoljno govori pustoš koju je vladavina DPS ostavila u ekonomiji i privredi, koju su uništili i opljačkali kako bi napunili svoje džepove, a jedini posao kojim se bave je državni šverc kokaina.

Čabarkapa je sigurno mnogo veći patriota od svih iz crnogorskog režima, koji svoj patriotizam debelo naplaćuju i čija se ljubav prema CG mjeri isključivo privilegijama.

Ovaj mladi čovjek je ustvari čuvao ugled Crne Gore, jer je taj ugled debelo ugrožen upravo činjenicom da je za djelove himne Crne Gore korišćen tekst ratnog zločinca, ustaše Sekule Drljevića. Vjerovatno nigdje u Evropi nema jednog takvog primjera, jer je to kao da se u Njemačkoj koristi himna čiji je tekst napisao Hitler ili u Italiji Musolini. Zbog ovoga i mnogih drugih razloga, vlast u Crnoj Gori je poslednja koja može da brani ugled države. Naš narod će izdržati progon i torturu – znamo da je pobjeda blizu, pravda na našoj strani i da ćemo Crnoj Gori vratiti čast i ime koje je proslavilo kroz istoriju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: