Savjet mladih DPS: Medojević viralno ruši Vladu, a u realnom svijetu strijepi nad njenom sudbinom

    5 dana pre 151 pregleda Izvor: PV Informer

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević sve vrijeme ruši Vladu viralno, sa društvenih mreža, a u realnom životu, strijepi nad njenom sudbinom. On zna da kad Vlada padne, sa njom odlaze i svi oni koje su Medojević i Demokratski front, uhljebili na veoma lukrativnim pozicijama, koristeći se metodom ucijena i stalnih pritisaka, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS-a.

“Medojevićeva tvrdnja da su vlasnici Vijesti i sveštenici Mitropolije formirali Vladu, nije ništa drugo nego plagijat naših stavova. Naime, od početka tvrdimo da je ova Vlada sastavljana po hramovima i manastirima, kao i da prošlogodišnje litije nijesu predstavljale otpor Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, već organizovanu pobunu protiv legitimne vlasti, zaklonjenu iza crkvene scenografije. Posebno je interesantno da Medojević sada proziva funkcionera Trampove administracije, kao odgovornog za formiranje, kako on kaže „Frankeštajn vlade“, kada znamo da je lider Pokreta za promjene snažno podržavao prethodnu administraciju SAD i da se konstantno hvalio svojim vezama u istoj”, navode u u saopštenju.

Ističu da nije moguće da mu je neko nešto iza leđa radio, dok je on bio zauzet učešćem u Trampovoj kampanji i retvitovanjem njegovih objava?!

“A što se tiče ove reciklaže propalih spinova o tome da funkcioneri DPS, i bivši premijer Marković, formiraju novu stranku, pitamo Medojevića, koji voli da širi famu o sebi kao obaviještenoj osobi, da li se on vodi onom „nada posljednja umire“ ili je tako ozbiljno shvatio dodijeljenu mu ulogu razglasa udbaških podmetačina”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 13. april

12. aprila 2021. 20:30

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 20046 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8285 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7471 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7386 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7245 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7037 pregleda
%d bloggers like this: