Savjet mladih DPS: Uvijek ćemo biti podrška crnogorskim sportistima

    1 mesec pre 147 pregleda Izvor: PV Informer

Bilo je za očekivati, od momenta kad je na čelo najvažnijeg resora, onog koji čini temelj stasavanja novih generacija, onog okrenutom, bar bi tako trebalo biti, zaštiti najboljeg interesa djeteta, došla Vesna Bratić, zbog čijeg je javnog profilisanja postojala osnovana sumnja da nije dorasla zadatku koji joj je, na nesreću Crne Gore, povjeren, da će jedino temeljno i studiozno raditi na uništavanju svega što čini portret ove države.

Maćehinski odnos Vlade Zdravka Krivokapića prema onom najvrijednijem što Crna Gora ima, prije i iznad svega, njenoj mladosti, manifestovan je i kroz vijest koja je odjeknula da je, zbog nemara i nerada resora ministarke Bratić, u pitanje dovedena mogućnost učešća crnogorskih sportista na takmičenjima. Još jedna porazna činjenica u nizu je da je, osim toga, krajnje neizvjesno i to da li će crnogorski sportisti moći da se takmiče na smotrama pjevajući crnogorsku himnu i da li će moći da nastupaju pod crnogorskom zastavom.

Dokazali su predstavnici Vlade Crne Gore da su operisani od osjećaja ljubavi prema državi koju, na našu žalost, predstavljaju, te ne iznenađuje ovakvo bezobzirno sramotno postupanje prema crnogorskim sportistima koji su najbolji ambasadori Crne Gore.

Ono što najviše zabrinjava jeste istina da Krivokapićeva postava neznavenih i bahatih, naročito opasnih za Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, čije djelovanje najviše pogađa najveći potencijal i kapital ove države, mlade ljude, šalje lošu poruku onim talentovanima, onim upornim da uspiju, onim odlučnim da brane boje naše države, onim nevjerovatno odvažnim klincima koji u sportskim salama i u bazenima u maloj Crnoj Gori sanjaju velike snove. Ovaj, do sada, neviđen bezobrazluk, možda, će demotivišuće djelovati na sve one koji su se po uzoru na ajkule i lavice, košarkaše i fudbalere latili lopte, te slobodno vrijeme zamijenili napornim treninzima, a u tome je, gospodo iz Vlade, najveća tragedija vašeg postupanja – rušenje nade u neko najbolje sjutra onima koji tek što su počeli da rastu, a odavno su vas nadrasli.

Znajući da za naš tim, Savjet mladih Demokratske partije socijalista, igraju najperspektivniji mladi sportisti Crne Gore, unaprijed vas obavještavamo da bićete poraženi i prinuđeni da gledate kako Crna Gora, na krilima njihove mladosti, ponovo pobjeđuje!

Savjet mladih DPS Crne Gore

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27751 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11948 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11889 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11303 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10667 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 10066 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9527 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9302 pregleda
%d bloggers like this: