Saznajte šta nedjeljni horoskop od 3. do 9. oktobra 2022. godine donosi vašem znaku!

    2 meseca pre 529 pregleda Izvor: kolektiv.me

OVAN

Očekuje vas stabilan napredak u poslu. Stvari će konačno krenuti nabolje, ali to ne znači da možete samo da sjedite i čekate- moraćete da zasučete rukave jer krajnji rezultat zavisi samo od vaših napora. Poslušajte savjete ljudi u koje imate povjerenja, u velikoj mjeri će vam pomoći da napravite pravi izbor. Oni koji su se ranije trudili da poboljšaju odnose sa svojom srodnom dušom, očekuje period zalužene sreće i idiličnog ljubavnog života.

BIK

Očekuju vas nove poslovne mogućnosti ili ponude, dajte sve od sebe da ih ne propustite. Finansijska situacija je stabilna, možete da odahnete. Ako planirate da stanete na ludi kamen, sada je odličan trenutak da ozvaničite vezu. Oni koji su slobodni, imaju šansu da upoznaju svoju srodnu dušu i čak vrlo brzo započnu zajednički život.

BLIZANCI

Svjesni ste svoje snage i kvaliteta, tako da ćete se tokom cijele nedjelje osjećati sjajno. Slušajte svoju intuiciju, ona će vam pomoći da riješite ne samo trenutne složene probleme, već i da napravite plan za budućnost. Slobodni Bizanci osjetiće kako im se bude osjećanja prema nekome iz bliskog okruženja. Ova ljubav u nastajanju ima sve šanse da uspje!

RAK

Nedjelju ćete posvetiti porodičnim poslovima i problemima. Oni predstavnici Raka koji imaju jak i harmoničan Pluton u horoskopu mogu doživjeti snažne unutrašnje transformacije. Pod njegovim uticajem razumjeće sebe i svoje želje bolje nego ikada ranije. Pojedine Rakove čekaju različita iskušenja, kao posledica ranije počinjenih djela- nekima će biti nagrada, a nekima kazna. Povedite računa o zdravlju.

LAV

Tokom cijele nedjelje bavićete se realizacijom svojih materijalnih ciljeva. Očekuju vas dobre vijesti koje se tiču posla i povećanja prihoda. Takođe, planete vam donose dobre šanse da započnete novi projekat ili posao, kao I da unaprijedite svoje vještine. Sreća će pratiti Lavove koji će otvoriti svoje srce osobi koja im se dopada I priznati osjećanja. Ta veza ima sve neoohpodne uslove da uspije!

DJEVICA

Očekuje vas prilično teška nedjelja, a najviše zbog vaše želje da trošite svoju energiju na beznadežne poslove i odnose. Mogući su sukobi sa voljenom osobom, a neke Djevice će otkriti neiskrenost svog partnera, što će donijeti veliko razočarenje.

VAGA

Ove nedjelje rizikujete da propustite neku važnu šansu ili da napravite pogrešan izbor, a sve zbog sumnje u sebe i neodlučnosti. Događaji će početi da se razvijaju po sopstvenim zakonima, a vi možete samo da budete strpljivi i nadate se najboljem, jer na rezultat ne možete da utičete. Astrolozi vam savjetuju da sredite svoje emocije, da ih analizirate, a zatim da odredite prioritete, naročito kada su u pitanju ljudi.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period rastanka sa nekim ili nečim što neće biti lako niti bezbolno. Teška nedjelja biće i na poslu jer ćete morati da uložite sve napore da spasete situaciju. Čuvajte se povreda, a naročito ako imate problem s kičmom i mišićno-koštanim sistemom. Neke Škorpije će donijeti tešku odluku da prekinu vezu koja već dugo tavori i nema budućnost.

STRIJELAC

Sve do četvrtka susretaćete se sa izazovima i problemima. Nećete imati inspiraciju, bićete umorni I pomalo bezvoljni. Boravak u prirodi i među životinjama najbolje će vas regenerisati i opustiti. Na kraju nedjelje čekaju vas pozitivne promjene i nove, inspirativne ideje.

JARAC

Očekuje vas prilično naporna nedjelja jer ćete se najviše baviti rješavanjem materijalnih problema. Važno je da ne propustite neke od šansi koje ćete imati u drugoj polovini nedjelje. Neki planovi i projekti, nažalost, neće doživjeti realizaciju, tj. moraće da se otkažu. Povedite računa o trošenju novca- sada je potreban oprez i dobar plan upravljanja fnansijama.

VODOLIJA

Jesenje vrijeme vam donosi promjenu raspoloženja. Ako osjećate melanholiju, čitajte neku optimističnu knjigu ili pogledajte romantični film. Dobar je trenutak da pravite planove za budućnost jer vam ona daje smisao postojanja. Postavite svoje ciljeve i počnite da radite na njihovom ostvarenju. Možda će vašem rođaku biti potrebna zdravestvena pomoć.

RIBE

Nedjelja vam donosi značajan preokret nabolje, posebno u finansijskoj i materijalnoj sferi. U odnosima sa voljenom osobom sve je harmonično, odlično se slažete. Ovaj miran period neće vam biti dosadan, čak naprotiv- prijaće vam. Ribe koje sanjaju da postanu roditelji, imaju velike šanse da im se želja ostvari. Dobar je trenutak da se posvetite svom zdravlju, ali i izgledu.

PV Informer
%d bloggers like this: