Sedmični horoskop: Evo koji će znakovi biti najsretniji

    2 mjeseca pre 321 pregleda Izvor: antenam.net

Donosimo horoskom za sedmicu koja je pred nama.

OVAN

LJUBAV: Napokon će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Vjerovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvatati. Otuda će uslijediti i prilike za nova poznanstva. 

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obje strane žele dominirati, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gdje vam je mjesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se nekim borbenim sportom, piše Atma.hr.

BIK

LJUBAV: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cijenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da pustite neka ide kako ide ili da borbe za angažman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobjedu. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cijenu. Usporite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne propuštajte relaksaciju.

BLIZANCI

LJUBAV: Premda emotivno nećete osjećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će to cijeniti i razumjeti vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

KARIJERA: Riješite se svojih velikih sumnji koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sami sebi stvarati prepreke. Sad ćete saznati što je trebalo, informacije će stići. Nakon toga možete raditi kvalitetnije. Rješenja su blizu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dajte sebi više sna i više odmora.

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život biće i dalje bogat, a vi ćete postajati sve smireniji. Strasti će biti tiše, no zadovoljstvo neće izostati. Činiće vam se da tek sad ulazite u jednu dugotrajniju fazu svoje veze. Izgleda da ćete biti u pravu. Samci će uspješno zavoditi.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba, premda vam to bilo čudno, i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i vjerujte da će kasnije sve doći na svoje mjesto. Odgovori će doći.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pozabavite se svojim hobijima.

LAV

LJUBAV: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu. Bićete ugodno iznenađeni koliko i kako vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Dotjerajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte pretjerati s vlastitom prezentacijom.

KARIJERA: Riješićete sve veće poslovne nedoumice i sad smjelije idete naprijed. Malo po malo počinjete graditi nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svjetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Trebaju vam samo vjerovati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne sumnjate u sebe.

DJEVICA

LJUBAV: Kad se o ljubavi radi, ovih dana osjećaćete se poput ribe u vodi. Otvorenost drugih prema vama, ali i obratno, učiniće da će brzina kojom ćete djelovati ponekad biti zapanjujuća. Biće potrebno usporiti radi druge strane.

KARIJERA: Možete vidjeti daleke rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidni. Ipak, neke informacije će se početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmjerili kuda treba.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

VAGA

LJUBAV: Vaše strasti će porasti, a vi postati zavodljiviji. Voljena osoba će to dočekati sa zadovoljstvom. Istovremeno će ojačati i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer ćete željeti postići sve. Polako.

KARIJERA: Počinje vrijeme kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno prezentirajte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte vratni dio.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako ste još sami, ovih dana ćete težiti samo dobroj zabavi. Bićete željni opuštanja i slobode. Veselje je dobro, no bitno je da u startu drugoj strani priznate kakve su vam namjere. Tako ćete oboje biti zadovoljni.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako donijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno pregledavajte mailove.

STRIJELAC

LJUBAV: Nikako da dođete na zelenu granu. Ovo je vrijeme dobro za vaša intimna preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osjetiti da vrijeme nije najpovoljnije za ljubav. Biće u pravu.

KARIJERA: Funkcionisaćete dobro, ali uz dosta ulaganja energije. Napori su i dalje tu. Mnogi će na svom poslu brusiti nove vještine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro sarađivati s drugima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa ne preskačite.

JARAC

LJUBAV: Nejasnoće u vašem privatnom životu vjerovatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osjećati oni koji nemaju nikakvih obaveza ni prema kome. Ipak, biti sam takođe nije lako. Mirujte, ne očekujte ništa posebno i biće dobro.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada. Ojačaće i neke saradnje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bez obzira na aktivnosti, ne zaboravite i na odmor.

VODOLIJA

LJUBAV: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi s neobaveznom kafom.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pokušajte se opustiti uz umjetničke sadržaje.

RIBE

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvježiti. Slično će osjećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas, mnogima će biti primjer u ova krizna vremena. Radićete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na izlet s društvom.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6642 pregleda