Sevilja i Roma priredili sprektakl u Duizburgu! Dalje ide…!?

    2 mjeseca pre 196 pregleda Izvor: PV Informer

Sevilja i Roma ukrstiće koplja na “SchauinslandReisen Arena” stadionu u okviru osmine finala Lige Evrope. Meč počinje u 18:55h,a da vidimo kakve kvote nam nudi Meridian. 

Registruj se OVDJE. Meridian te čašćava sa 5€ bonusa i 100 spinova dobrodošlice. 

Ova dva tima imaju dugu istoriju u evropskim takmičenjima al inikada do sada se nisu sastali u okviru jednog od njih. Sevilja je dominantna u Ligi Evrope godinama unazad pa je sa razlogom i favorit da prođe dalje. Meridian nudi kvotu 1.60 dok je za prolazak Rome u četvrt finale ponudio kvotu 2.25. 

Prateći ih kroz svoje lige, oba tima igraju veom aofanzivan fudbal. Rijetko kada možete vidjeti da pobijede nekoga sa 1:0 ili da se meč završi sa malim brojem golova. Meridian je tako ponudio odlične kvote – 2.24 za dva gola Sevilje i 2.86 za dva gola Rome. 

Taktički, biće ovo mnogo teška utakmica. Kako za igrače koji će morati da improviziju na terenu tako i za trenera kojiće morati hitro da reaguje. Da oba trenera iskoriste takve situacije i njihovi timovi dođu bar do gola GG Meridian vam nudi solidnu kvotu 1.77 dok je zaigru GG&3+ spremio sjajnu kvotu 2.35. 

Meridian je uz najbolju ponudu, koju možete naći na sajtu meridianbet.me, razmotrio još dvije veoma zanimljive igre za ovaj meč. U pitanju su IGG da oba tima daju gol u prvom poluvremenu i IIGG da oba tima daju gol u drugom poluvremenu. Dao je sjajne kvote 4.50 i 3.30 koje vrijedi probati. 

Ko ide u četvrt finale LigeEvrope? 

Za još informacija iz svijeta sporta i klađenja posjetite portal meridianbetsport.me!

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6642 pregleda