Sjajni pivot obratio se javnosti: Odlazim ponosan i punog srca

    3 sedmice pre 434 pregleda Izvor: cdm.me

Italijanski rukometaši pokvarili su reprezentativni oproštaj Nemanje Grbovića, ali svi ljubitelji rukometa u zemlji moraju biti saglasni u ocjeni da je sjajni pivot ostavio veliki trag u nacionalnom timu.

Grbović je nakon 15 godina odlučio da se oprosti od dresa sa državnim grbom, a nakon što su se utisci malo slegli nakon bolne eliminacije od Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo obratio se javnosti na društvenim mrežama.

“Sada, kada su se utisci slegli, želim da vam se obratim. Hvala što ste i tog dana, kao i sve godine unazad, bili uz mene. Hvala za onakvu atmosferu i onakav oproštaj! Ponosan, srećan i počastvovan što sam više od 15 godina bio dio reprezentacije i igrao za svoju zemlju”, započeo je Grbović u svojoj objavi.

“Bilo je tu uspona i padova, dosta teških bitki koje se neće nikad zaboraviti. Ponosno odlazim jer znam da sam tamo uz svoje drugove ginuo i davao sve od sebe. Da smo imali dosta odricanja da bi bili tamo i sve uradili da dignemo našu reprezentaciju na mjesto koje i zaslužije”.

Tokom karijere Grbović je u tri navrata igrao za Lovćen, Budućnost, Vardar, Radnički iz Kragujevca, a posljednjih godina član je rumunske Steaue iz Bukurešta.

“Nije bilo lako donijeti ovu odluku… ali srce je puno! Znam da mi je čast što sam imao takve saigrače i što sam za života stekao prijatelje, braću! Hvala saigračima, navijačima, trenerima, Savezu… Ponosan i punog srca odlazim u “penziju”. Uvijek uz Crnu Goru, grb i momke koji nastavljaju dalje”, zaključio je Grbović.