DPS Pljevlja: Demokrate na mukama

    3 godine pre 1291 pregleda Izvor: CDM

Uzrok pojačane nervoze koju imamo priliku poslednjih dana da uočimo kod Demokrata je gubitak jedne za drugom opština u kojima su udomili svoje rođake, kumove i partijske poslušnike. Ruše im se biznis planovi koje bi da sprovode sa svojim novim partnerima, nestaje iluzija o pobjedama jer svakim danom stiže ih novi poraz, poručuju iz OO DPS Pljevlja.

Demokratama poručuju da, ipak, kako tvrde, svoje duševne boli neka ne liječe na Pljevljima i Pljevljacima.

“Svako ko živi u ovom gradu zna koliko je naša partija doprinijela poboljšanju života građana. Za razliku od njih koji samo znaju da kritikuju i umišljaju, građani znaju i vide koliko se radilo i radi u Plevljima. Dom kulture, Dom za stare, gradski kolektor, kilometri ulica u gradu, sportski tereni, glavna ulica samo su neki od projekata koje je vlast u Pljevljima realizovala. Ako dodamo i završetak radova na izgradnji puta Pljevlja – Bijelo Polje, početak radova na putu Pljevlja – Metaljka i niz drugih projekata onda je jasna nervoza današnjih Demokrata a dojučerašnjih ljutih Mandićevih jurišnika”, navode oni.

DPS poručuje Demokratama da se ostave Pljevalja.

” Vas veće muke muče. Bolje da se zabrinete oko Budve i Budvana, jer kako ste krenuli, blokiraćete rad još jedne opštine koja živi od turizma u sred turističke sezone, kao što ste već bili uradili u Kotoru”, napominju iz opštinskog odbora DPS Pljevlja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


PV Informer
%d bloggers like this: