СНП Демократама: Тамо сте гдје видите да можете имати политичку корист

    2 sedmice pre 227 pregleda Izvor: PV Informer

Господо из пљеваљског Одбора Демократа, како то да се ниједном до сада нисте појавили на протесту бивших радника Вектре-Јакић, него баш у моменту кад иду локални избори? Управо сте данас дошли из политичких разлога, да прикупите који поен јер сте и као партија настали на користи и из користи.

Да је протест заиста организован у режији бивших радника Вектре-Јакић a не у кухињи Демократа, сигурно би се ми појавили на истом. Позната нам је, као и грађанима Пљеваља, чињеница да је садашњи вођа протеста активиста Демократа, којег сте запослили у Пошту Црне Горе. Исти онај којег су годинама радници Вектре-Јакић препознавали као Брковићевог „човјека од повјерења“, и који је својим чињењима и нечињењима допринио да се проблеми радника не ријеше до данас. А то да ли има ко да дође или не, показаће вријеме.

Исто тако, сигурни смо да ће премијер Абазовић и министар Јоковић покушати да нађу рјешење за проблеме радника.

Ви сте имали прилику, годину и по дана сте били битан шраф у Влади Здравка Кривокапића, држали све у својим рукама али, гле чуда, тада избора није било па ни бивши радници Вектре-Јакић нису били у фокусу.

Ко сарађује са тајкунима најбоље говори вријеме док сте били власт. Шверц цвјетао, ви запошљавали подобне, па нисте имали времена да реагујете. Не брините ви за цензус СНП-а. Имате ви ваших брига, рецимо да објасните чланству, које 90% чине Срби и вјерници СПЦ, зашто сте равнодушни, да не кажемо и ожалошћени због потписивања Темељног уговора са Српском православном црквом. И зашто ваш лидер потенцира причу о важности Митрополије наспрам СПЦ? Ми сумњамо да има своје разлоге.

А то да сте увијек са радницима на протестима, на литијама… хм, па неће баш бити. Појављивали сте се увијек из користи и кад би осјетили да можете имати корист. А на литијама сте се појавили тек кад сте видјели да је народ устао и да можете остати без чланства.

ОО СНП-а Пљевља

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: