SNP: Medojević pokazao zavidno znanje o funkcionisanju mafije

    1 godina pre 283 pregleda

Iako je javnost navikla na plagiranje i neprovjerene informacije koje Medojević svakodnevno plasira ipak je svojom današnjom izjavom otišao predaleko pa smo dužni da mu odgovorimo. Naime, Medojević se drznuo da Snp stavi u isti kontekst sa mafijom i DPS-om a što je najgore od svega i sa ubistvom našeg uvaženog člana Duška Jovanovića.

Medojević svoja zavidna znanje  o funkcionisanju mafije možda crpi iz perioda dok je radio kao konsultant u nekadašnjem Duvanskom kombinatu Podgorica gdje su se proizvodile cigarete za šverc cigareta gliserima preko Jadranskog mora od kojeg su se enormno obogatili ljudi iz DPS-a. Medojević je tada uživao u svim privilegijama kao čovjek od povjerenja duvanske mafije. Ta ista mafija je ubila našeg Duška Jovanovića. Vlasti u Srbiji su nekada javno označile Nebojšu Medojevića i kao saradnika ozloglašenog Zemunskog klana.

Ne zaboravljamo ni “doprinos” Medojevića i njegovog Pokreta za promjene prilikom izglasavanja Ustava kada je Srpski jezik ušao pod grupu “ostali jezici”, što je godinama prije ulaska u DF otvoreno podržavao DPS i Mila Đukanovića, brutalnih verbalnih napada Medojevića na sveštenike Srpske pravoslavne Crkve i naše Vladike.

Manjiska vlada Snp i URA čije je formiranje podržao DPS svojim glasovima u Parlamentu, je više uradila za konačno razbijanje DPS-a nego cjelokupno opoziciono djelovanje PZP i njegovih koalicionih partnera prethodnih decenija i sprovođenje svih zacrtanih programskih ciljeva pobjedničke koalicije “Za budućnost Crne Gore”. 

Medojeviću nije smetalo da istaknuti članovi PZP-a u 43. Vladi obavljaju istaknute rukovodeće funkcije u državnim preduzećima i institucijama što najbolje oslikava količinu licemjerstva koje ste ovom objavom po stoti put dokazali.

Socijalistička narodna partija Crne Gore