Šta čeka svaki HOROSKOPSKI ZNAK ove nedjelje?

    2 meseca pre 483 pregleda Izvor: kolektiv.me

Saznajte šta vas narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima.

Ovan 

Posao Predstoji vam promjena kojom se nešto važno iz vašeg profesionalnog života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalijećite se jer ćete na rezultate čekati duže nego što želite.

Ljubav S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona poteže ozbiljne teme. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam kriza, pa čak i iznenadni prekid veze.

Zdravlje Smanjite slatkiše.

Bik

Posao Ovih dana je, za vas, najpametnije da izbjegavate situacije u kojima nešto dokazujete ili iz nekog drugog razloga morate baš vi da inicirate važan razgovor. Držite se podalje od ozbiljnih tema jer svaka može da se razvije u ozbiljnu svađu. Sve što vam je na srcu sačuvajte za sebe i strpljivo sačekajte svojih pet minuta koji uskoro dolaze.

Ljubav Kako se obaveze na poslu budu stišavale, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite vrijeme. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz ustaljene rutine. Povoljan je period za predah.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

Blizanci 

Posao Razletjeli ste se na više strana jer vam se nudi mnogo projekata a svi vam se dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom će se periodu višestruko isplatiti. Odlazak na kratak put može biti idealan potez u ovom trenutku.

Ljubav Odišete optimizmom. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Tenzija između vas i vašeg partnera sve više raste. Ako se ne budete prizemljili odnosi se mogu zakomplikovati.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Rak 

Posao Period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer vam stiže kratkotrajan ali jači pad energije. Vrijeme je da napravite ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svjesni da vaš trud i zalaganje na radnom mjestu nisu prošli neopaženo. Konkretne rezultate ćete vidjeti u danima koji slijede.

Ljubav Blagonaklonost voljene osobe vam je od velike važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar svijeta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje Glavobolja.

Lav

Posao Dobijate neočekivani podsticaj od osobe za koju niste mislili da vam može biti od koristi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promjene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom utisku, zajedno s haosom stiže i pravo rešenje koje će vam pomoći da shvatite kao je sve što se desilo bilo idealno za vas.

Ljubav Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna tenzije. To iziskuje dosta energije, koja vam ionako nedostaje. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati velike rezultate pa zbog toga spustite loptu i odustanite od ubeđivanja.

Zdravlje Nesanica.

Djevica 

Posao Smeta vam haos koji vas okružuje. Stagnirate na mjestu gdje ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosjećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu opomena vezanih za nešto što ste smetnuli s uma.

Ljubav Privlači vas osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer sve što budete skrivali biće na šokantan način otkriveno.

Zdravlje Čuvajte se prehlade.

Vaga 

Posao Ove nedelje biste mogli da sklopite novi ugovor ili da postignete čvrst dogovor o nekoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni u svemu kako ne biste sve radili po dva puta.

Ljubav Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vrijeme da odlučite šta dalje. Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Koliko god da ste sigurni u ono što predstoji, ne zaboravite da niste jedini koji o tome odlučuje. Dopustite drugoj strani da se izjasni.

Zdravlje Alergije.

Škorpija 

Posao Vanredni priliv novca možete potrošiti na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promijeniti. Ukoliko ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi gdje god da se krećete, a naročito dok radite.

Ljubav Ne možete da se odlučite kako da se postavite pa vam je najlakše da svu odgovornost prebacite na druge. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Promene raspoloženja u ljubavnom životu remete rutinu u vašoj svakodnevici.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

Strijelac 

Posao Promenljivog ste raspoloženja. Muči vas osjećaj velike odgovornosti. Na vama je da donesete važne odluke kojima ćete povrijediti neke ljude. Pošto je izvjesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promjene koje su pred vama su neprijatne, ali mogu biti korisne.

Ljubav Prebacujete sve na partnera, umjesto da izlaz iz jednog problema obezbijedite sopstvenim snagama. Možda bježite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svjesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje Stomačne tegobe.

Jarac 

Posao Saznajete nešto što vas veoma razočarava. Shvatate da ste izloženi velikoj manipulaciji, naročito od saradnika kojima ste vjerovali. Bezrazložno se ljutite, štite vas osobe koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstveni sistem vrijednosti.

Ljubav Koliko god se trudili, ovih dana vam sleduje deblji kraj. U tom smislu, radi sigurnosti, preispitajte sve gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se povjeravate – jedan od prijatelja vas, nehotice, može iskompromitovati.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Vodolija 

Posao Kolebate se u kom smjeru da nastavite dalje pa ta dilema može da vam izazove velike probleme. Nemate mnogo vremena za premišljanje, morate brzo djelovati. Ne trošite vrijeme na analize i strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte intuiciju. Rešenje je ispred vas, potrebno je samo da se prepustite i odlučite za ono što vam je prvo palo na um.

Ljubav U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osećate da se atmosfera promijenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste olako shvatili ljubav. Korigujte stavove prije nego što se stvari iskomplikuju.

Zdravlje Bolovi u grlu.

Ribe 

Posao Čekate na nešto što, sada je već izvjesno, neće stići. Neki ljudi su vam, vjerovatno, podgrejavali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite početak nedelje, jer krajem nje stiže nagovještaj promjena a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vrijeme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer će razrešenje svega biti najbolje za vas.

Ljubav Muči vas neraspoloženje. S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Emotivna nestabilnost može vas navesti na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promijeniti pa nije pametno sada sprovoditi neke odluke dok ne sagledate kompletnu situaciju.

Zdravlje Problemi s vidom.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 30991 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 13227 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 12586 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 12095 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12053 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 11375 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 10767 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 10636 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 9131 pregleda
%d bloggers like this: