Stefanović: Nisam bio na vezi sa Šarićem, optužiće me da sam komunicirao i sa Arkanom

    1 sedmica pre 150 pregleda Izvor: dan.co.me

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović odbacio je medijske navode o vezama sa osobama iz kriminogene sredine i još jednom apelovao na Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Bezbjednosno-informativnu agenciju (BIA) da objave ko je koristio Skaj aplikaciju za komunikaciju sa kriminalcima i sadržaj tih razgovora.

Reagujući na navode da je komunicirao sa Darkom Šarićem, optuženim za šverc više tona kokaina iz Južne Amerike, bivši ministar unutrašnjih poslova je ocijenio da je u pitanju „prljava i lažljiva kampanja“ u kojoj kako je rekao, „nema grama istine“.

-Prošlo je više od godine otkako su me mediji koji navodno znaju sve tajne optuživali da sam koristio Skaj aplikaciju da bih komunicirao sa okorelim kriminalcima. Danas ponovo to rade, nekada sam komunicirao sa Veljkom Belivukom, sada sa Darkom Šarićem. Možda će objaviti i da sam pejdzerom komunicirao sa Arkanom, faksom sa Sopranom, a nevidljivim mastilom sa Al Kaponeom- naveo je Stefanović u pisanoj izjavi.

Dodao je da nikada nije koristio Skaj telefon i aplikaciju, „a kamoli“ da je komunicirao sa „najokorelijim kriminalcima“.

– Po ko zna koji put, pozivam sve naše nadležne službe i organe pravosuđa da utvrde ko je koristio ovaj vid komunikacije sa kriminalcima i mafijom i koji je sadržaj tih razgovora. Uvjeren sam da su naši nadležni državni organi više nego sposobni da to urade i da će na taj način dovesti do prave i jedine istine- zaključio je Stefanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: