Stojanoviću određen pritvor

    3 dana pre 94 pregleda Izvor: DAN

Službeniku Potražne jedinice policije Goranu Stojanoviću određeno je pritvor nakon saslušanja kod istražnog sudije, saznaje portal Dan iz podgoričkog Višeg suda.

On se tereti za krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije (članstvo) i zloupotreba službenog položaja. Pritovr mu je određen zbog opasnosti od bjektsva i opasnosti od uticaja na svjedoke.

„Za ostale uhapšene još nije dostavljen predlog od strane tužilaštva po pitanju određivanja pritvora“, kazao je izvor iz suda za portal Dan.

Podsjećamo, jučerašnja opsežna akcija obuhvatila je više službenika policije, a osnova za nju je prema nezvaničnim informacijama takođe bila „SKY“ komunikacija.

Tako je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva juče procesuiran službenik Potražne jedinice policije Goran Stojanović, inspektora u Sektoru za borbu protiv droga Milan Popović, Vladimir Bajčeta, Ivan Stamatović, bivši službenik Sektora obezbjeđenje ličnosti Nebojša Bugarin.

Prema navodima istrage, provjerava li se da li su pomenuta lica odavala navodnim vođama i pripadnicima kavačkog klana informacije iz službe na osnovu kojih su izbjegli hapšenja ranije i neometano vršili ilegalne poslove koji se vezuju i za šverc narkotika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: