Sukob Đokovića i Živojinovića: Napravio nam je pakao

    2 sedmice pre 489 pregleda Izvor: cdm.me

“Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate povjerenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo,” ispričala je Lepa Brena.

Šta još spaja Novaka Đokovića, Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, a nije tenis? Odgovor je jednostavan – Monte Karlo. Naime, u ovom gradu na Azurnoj obali obje porodice imaju luksuzne stanove, toliko blizu da su komšije. Međutim, nemaju nikakvu komunikaciju.

Dugo se spekulisalo šta je razlog tome, a onda je Srđan Đoković u jednoj emisiji izjavio kako Živojinovići nisu željeli da pomognu njegovom sinu na početku karijere. Naime, on je 1999. godine zamolio Bobu za finansijsku pomoć kako bi investirali u Novakov talenat, ali je nekadašnji teniser to odbio. Novak je tada bio u čuvenom kampu kod Nikole Pilića.

“Taj kamp je koštao mnogo, nekoliko hiljada maraka koje mi nismo imali. Nismo mogli da zaradimo od svog posla. Stupio sam u kontakt sa direktorom “Zeptera” u Beogradu. Nikola je zakazao sastanak kod Milana Jankovića, vlasnika kompanije, otišao je sa suprugom u Monako i objasnio mu o čemu se radi, da je Novak veliki talenat, da će biti dobar igrač… Janković je rekao da će ga podržati. Svi smo bili presrećni kada smo čuli. Međutim, iskrsao je neočekivani problem”, nastavlja Đoković.

“Nakon nekoliko dana Pilić me je pozvao i rekao da od toga nema ništa, zato što je Janković pozvao Bobu Živojinovića, a on mu je kazao da Novak ima bolesno srce, bolesnu petu, da mu je tata nemoguć za saradnju, a nije poznavao ni tatu, ni Novaka. Napravio nam je pakao od života”.

Ipak, porodica je uspjela da pomogne Novaku i pruži mu podršku u svakom smislu. Danas prvi reket svijeta, sve uspjehe ostvario je zahvaljujući ogromnom radu, vjeri u sebe i naravno, talentu.

U jednom intervjuu spornu priču prokomentarisala je i Bobina supruga.

“Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate povjerenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvjetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio,” rekla je Brena.

Najnovije vijesti

PROGNOZA VREMENA – 26 . JANUAR

25. januara 2022. 23:05

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 33290 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 14502 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 13917 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 13652 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 12786 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12260 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 12082 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 11973 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 10861 pregleda
%d bloggers like this: