Temelj za bolja Pljevlja: Dragaševiću, ucjene i pritisci ti ovoga puta neće proći

    2 godine pre 5210 pregleda Izvor: PV INFORMER

Vršilac dužnosti direktora lokalnog vodovoda, dugogodišnji potrčko i aparatčik DPS-a Mladen Dragašević, ovih dana silom na sramotu pokušava da se osveti ljudima koje drže do sebe i svojih principa.

U saznanjima smo da je ovih dana Dragašević, petorici stalno zaposlenih radnika na postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda, uručio privremena rješenja i premjestio ih na mjesta za održavanje vodovodne i kanalizacione mreže. U pitanju je klasični mobing i diskriminacija pojedinaca, čiji je motiv isključivo politički.

U istom periodu dok stalno zaposlene radnike premješta sa pozicija koje su utvrđene Aktom o sistematizaciji, Dragašević na ta mjesta dovodi nove radnike, vjerovatno njegove potencijalne glasače.

I dok građani Pljevalja godinama kubure sa neispravnom vodom, dok ovih dana imamo restrikcije zbog dotrajalosti sistema, Dragašević sa pozicije v. d. direktora ne haje mnogo ni za vodovod, ni za zdravlje građana. 

Poručujemo Dragaševiću da broji sitno, i da mu poslednje ucjene i pritisci neće proći. Isto tako, neka dotični dobro razmisli kako će nakon gubitka funkcije i privilegija stati pred radnike koje ovih dana otvoreno diskriminiše.

Građanima poručujemo da ćemo kao dio buduće lokalne vlasti učiniti sve da postavimo TEMELJ za ozdravljenje lokalnih javnih preduzeća, koja će nakon 23. oktobra biti servis građana! 

Temelj za bolja Pljevlja, broj 5!