Terzić mislio na „lamborgini“ Golubovića: Bivši agent ANB-a i službenik UP kupio auto od 300.000 eura

    8 meseci pre 698 pregleda Izvor: Vijesti

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije (UP) Nikola Terzić kazao je da se ne osjeća prijatno kad „dođe u posjed informacija o kolegama koji su radili za kriminalne grupe“.

„Sinoć sam dobio informaciju da je jedan od bivših službenika kupio vozilo od 300.000 eura, a do juče je nosio policijsku značku. Radi se o operativnim podacima“, kazao je Terzić juče na Nacionalnoj antikorupcijskoj konferenciji u Podgorici koju je organizovala Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS).

„Vijesti“ u Upravi policije saznaju da su operativci dobili podatak da je nedavno bivši agent ANB-a i službenik Uprave policije Duško Golubović kupio „lamborgini“ vrijedan najmanje 300 hiljada eura.

Golubović je ljetos podnio zahtjev menadžmentu Uprave policije za prestanak radnog odnosa u policiji sa pravom za odlazak u penziju.

Golubović je 12. juna ove godine dostavio zahtjev za prestanak radnog angažovanja u Upravi policije, odnosno Sektoru za borbu protiv kriminala, čiji je službenik bio od 1. avgusta 2019. godine.

Prije toga je godinama bio agent ANB-a.