TRAGIČAN KRAJ: Čovjek preminuo u automobilu, zbog prekomjerne konzumacije preparata za potenciju

    2 godine pre 1040 pregleda Izvor: volimpodgoricu.me

Beograđanin (57) iz naselja Kaluđerica preminuo je od srčanog udara u svom automobilu tokom seksualnog odnosa sa svojom tri godine starijom partnerkom nakon što je uzeo prekomjernu dozu preparata za potenciju.

Kako Kurir saznaje, ova nesvakidašnja tragedija dogodila se prije nekoliko dana, oko dva sata ujutru, u beogradskom prigradskom naselju Stepin gaj u Velikom Mokrom Lugu.

Pretjerao

– Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom djevojkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su da imaju odnos u kolima, pa je on posegao za ljekovima za potenciju “vijagra”, koje je sa sobom ponio. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah djelovala, odlučio je da popije još dvije, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata – kazao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

Međutim, u trenutku kada su stupili u seksualni odnos, nesrećnom čovjeku je pozlilo.

– Prekomjerna doza izazvala je toliko jak srčani udar da je nesrećni čovjek na mjestu ostao mrtav. Unezverena žena uspjela je nekako da ga pomeri, a kada je videla da ne daje znake života, odmah je pozvala Hitnu pomoć. Ljekari su dali sve od sebe da ga vrate u život, ali bezuspješno – dodaje naš sagovornik.

On kaže da je telo poslato na obdukciju, koja je potvrdila da je umro od srčanog udara.

Pozvala unuku i zeta

– Zanimljivo je da se u Stepinom gaju, odmah nakon policije, pojavila i porodica žene koja je prijavila slučaj. Naime, ona je u panici pozvala svog zeta i unuku, pa su oni došli po nju – kazao je sagovornik našeg lista.

Policija, koja je satima radila uviđaj, imala je te noći i neprijatnu dužnost da obavesti porodicu preminulog o tome šta se dogodilo.

– Riječ je o čovjeku koji je rastavljen od supruge, a u kolima je bio sa ženom sa kojom je u ljubavnoj vezi. Kako je ovdje u pitanju zadesna smrt, policajci su morali da pozovu porodicu i obavijeste ih. Međutim, kada su kontaktirali s djecom preminulog i zamolili ih da dođu po automobil, oni su odgovorili da ih nije briga ni za njega, a ni za kola, čim su čuli od čega je preminuo i pod kojim okolnostima – naveo je izvor Kurira.

Može biti opasna
Šta je vijagra

“Vijagra” ili sildenafil-citrat je lijek koji se koristi za tretiranje erektilne disfunkcije i pulmonalne arterijske hipertenzije. Prema podacima dostupnim na internetu, počinje da djeluje 12 minuta do pola sata od uzimanja, a najjači efekat ima sat vremena po ispijanju. Ljekari savjetuju da se sam lijek popije pola sata prije planiranog seksualnog odnosa, a prekomjerna doza uglavnom se završava kobno.

( Kurir.rs)

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 19 . januar

18. januara 2022. 22:56

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 32855 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 14325 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 13728 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 13426 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 12576 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12224 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 11892 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 11780 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 10801 pregleda
%d bloggers like this: