Treći dan potrošači visoke zone bez vode – Nove informacije iz Vodovoda

    3 godine pre 2099 pregleda

Već treći dan gradjani pojedinih gradskih zona koji vodu dobijaju sa postrojenja Pliješ, zbog pucanja glavne dovodne cijevi (DN 400)-a, na potezu od crpne stanice Podpliješ, prema postrojenju za preradu vode Pliješ , nemaju snadbjevanje vodom.

Radnici lokalnog preduzeća „Vodovod“ neprekidno rade na sanaciji kvara i prema informacijama koje smo dobili kasno sinoć obavljen je najveći dio poslova na otklanjanju kvara.

Prema informacijama koje smo dobili jutros od direktora Vodovoda Čeda Gospića, radovi na otklanjanju kvara se privode kraju, a u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti biće uključena cisterna za vodu koja će u određenim terminima obilaziti naselja visoke zone i građanima isporučivati vodu za piće. Građani će obavještenja o terminima i mjestu boravka cisterne za vodu u njihovim naseljima dobiti na portalu PV iNFORMER-a.

U akciju isporuke „TEHNIČKE VODE ZA PRANJE“ u međuvremenu se uključila i opština Pljevlja, preko Službe zaštite i spašavanja, koja na lokacijama Gagovića imanje,Moćevac i Golubinja građanima isporučuju tehničku vodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: