TRENER ŽFK BREZNICA VJERUJE DOBRU IGRU SVOJE EKIPE U KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU ŠAMPIONA

    1 mesec pre 422 pregleda Izvor: dan.co.me

Fudbalerke Breznice u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv slovenačkog Pomurja, a utakmica je na programu 3. ili 4. novembra u Beltincima, u blizini Murske Sobote. Nakon što su saznali ime rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u ŽFK Breznica su odmah počeli pripreme za planiranje puta ka Morske Sobote.

Ove godine promijenjen je format takmičenja i umjesto kvalifikacionih turnira kako se igralo ranijih godina, samo jedna utakmica odlučiće o tome ko će među najbolja 32 tima u Evropi. Trener Zoran Vuković ulogu favorita, ne zbog toga što je domaćin, prepustio je Slovenkama.

Slovenke su favoriti igraju dugo godina Ligu šampiona, ali zbog prošlogodišnjih rezultata našeg kluba koji je jedini donio pobjedu ženskom crnogorskom fudbalu u istoriji imamo obavezu prema našim ljudima koji nas podržavaju širom regiona da damo maksimum – kazao je Vuković.

On je naglasio da vjeruje da njegov tim može da napravi iznenađenje.

Dobili smo preko 100 poziva ljudi iz Slovenije a prije svih našeg velikog prijatelja Miloša Milovića. Njegova ćerka Ana igrala je prošle godine za nas, a sada nastupa za Olimpiju i jedna je od najboljih igračica regiona – dodao je Vuković.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6949 pregleda