Tužna sudbina mladića kojeg je policajac nasmrt pretukao bokserom u kafiću: Ubijenog Ervina prije pola godina zadesila tragedija

    4 meseca pre 891 pregleda Izvor: nova.rs

Ervin Erko Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je juče, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru ovog grada krvnički pretukao sugrađanin Igor A. (28). Prema riječima poznanika nastradalog mladića, on je prije manje od pola godine ostao bez oca, sa čim se teško nosio.

Stravični napad dogodio se u kafiću, a napadač Igor A., prema saznanjima našeg portala, radi kao pripadnik Interventne policijske jedinice u Beogradu.

On je tokom vikenda došao u rodni grad, a u trenutku napada bio je van dužnosti.

Sagovornik našeg portala navodi da je porodicu ubijenog mladića prije pola godine zadesila velika tragedija. Ervin se od toga teško oporavljao.

„Otac mu je preminuo, a sa Ervinom su ostale i dvije sestre. Dugo nije iz kuće izlazio, i taman kada je krenuo da se vraća normalnom životu, evo šta je dočekao“, kaže poznanik nastradalog mladića.

Prema riječima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.

„Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz cijeli kafić se prolamao vrisak: „Ubio ga je, ubio ga je“. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt“, kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, napad su snimile sigurnosne kamere iz lokala. Pretpostavlja se da će to olakšati istragu ubistva u lokalu.

Podsjetimo, ubistvo se dogodilo u noći između subote i nedelje. Ervin je od posledica teških povreda preminuo na licu mesta.

Ekipa Hitne pomoću je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt mladića.

Napadač je nakon zločina pobjegao i u toku je potraga za napadačem.