U Baru pronađena laboratorija za uzgoj marihuane

    1 godina pre 298 pregleda Izvor: Portal Adria

Službenici Uprave policije su juče u Baru, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. (48) iz Bara. 

„Pretresom prostorija policija je u sobi prilagođenoj za uzgoj i proizvodnju opojne droge marihuane pronašla oko 840 grama ove opojne droge. U improvizovanoj laboratoriji pronađena je digitalna vaga, drobilica i posuda sa sadržajem tečnosti za koju se sumnja da je ulje kanabisa. Osim toga, pretresom je pronađen pištolj marke „CZ“ kalibra 7,65 mm, dva okvira i 44 komada municije“, saopšteno je iz Uprave policije.

ilustracija

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.S. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djeloneovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„U odnosu na pronađeno oružje i municiju policija je obavijestila državnog tužioca uOsnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji  će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji djela“, zaključuju iz policije.