U Crnoj Gori počelo snimanje druge sezone serije Besa

    2 meseca pre 280 pregleda Izvor: cdm.me

Prva klapa dugo očekivanog nastavka serije “Besa” pala je nedavno na odabranim lokacijama u Crnoj Gori, i tako najavila novi ciklus gledanog, intrigantnog i hvaljenog TV projekta.

Priča o porodici i značaju date riječi, prema originalnoj ideji Srđana Šapera, postala je regionalni, ali i međunarodno visoko vrednovan serijal.

Kreatori novih deset epizoda su popularni britanski scenarista Toni Džordan i Igor Stoimenov, dok su scenaristi, pored Stoimenova, Mladen Matičević i Vuk Ršumović. Planirano je da režiju potpiše više reditelja, a Nikola Ljuca zadužen je za crnogorsku liniju priče. Autor muzike ponovo je Nemanja Mosurović, a direktor fotografije je Radan Popović.

“U drugoj sezoni, osim sudbinama glavnih likova Uroša, Dardana i Petrita, bavićemo se i likovima koji su imali manje prostora, a tu prije svega mislimo na Luku (Milan Marić), Dritona Berišu (Jon Raci) i Iljira Sokoljija (Tristan Halilaj). Jedan od glavnih pokretača radnje biće sukob modernog i tradicionalnog. Dolazi novo vrijeme i nove generacije koje ne drže previše do tradicije i date riječi”, otkriva za “TV Novosti” koautor i scenarista Igor Stoimenov.

Direktorka produkcijske kuće “Adrenalin” Tea Korolija najavljuje da će ekipa poslije Crne Gore snimati u Beogradu nakon novogodišnjih praznika, a otići će i van granica našeg regiona. Kako “TV Novosti” saznaju, nastavak “Bese” biće sniman ne samo u Crnoj Gori i Srbiji, već i u Hrvatskoj, Albaniji i Estoniji.

Najnovije vijesti

Jak zemljotres pogodio Kipar

21. januara 2021. 18:04

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13484 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8037 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7211 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6770 pregleda

Kupiću vodenicu i vratiti je crkvi

19. juna 2020. 6534 pregleda
%d bloggers like this: