U FUNKCIJI REFLEKTORI NA GRADSKOM STADIONU POD GOLUBINJOM

    2 godine pre 755 pregleda Izvor: pljevlja.me

Veoma značajna investicija posvećana unapređenju sportske infrastrukture u našem gradu je u funkciji u svom punom kapacitetu. Samim postavljanjem reflektora, stadion pod Golubinjom je dobio novi izgled, a ovo je samo jedan od poslova koji je u prethodnih nekoliko godina urađen na ovom objektu. Izgradnjom atletske staze sa tartan podlogom, uređenjem tribinskih prostora, postavljanjem novih sjedišta, kao i izgradnjom pomoćnih terena, stadion pod Golubinjom je postao kompletna cjelina.

Postavljanje reflektora na Gradskom stadionu pod Golubinjom je dio projekta “ Ugradnja reflektorske rasvjete na stadionima Prve fudbalske lige Crne Gore“. Projekat je preko FS Crne Gore finansiran sredstvima Evropske fudbalske unije (UEFA). Ukupna cijena opreme, radova i drugih obaveza iznosila je oko 600.000 eura. Snaga rasvjete je 302kW, a jačina svjetlosti reflektora oko 1700 lx, što je iznad objektivnih potreba.

Reflektorski sistem predviđa više nivoa rada, od osnovnog koji je dovoljan za noćni trening, pa do osvjetljenja koje omogućava uslove za odigravanje utakmica u noćnom terminu uz TV prenos.

Radovi na postavljanju reflektora na stadionu pod Golubinjom su počeli u novembru 2019. godine, a izvođač radova je bila DOO „La Colina“ iz Podgorice.

photo by: edinzukovic

Kabinet predsjednika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: