UDG nastavlja da podstiče i doprinosi akademskom razvoju FK “Breznica”

    1 sedmica pre 211 pregleda Izvor: PV Informer

Univerzitet Donja Gorica i u ovoj studijskoj godini nastavlja da podržava mlade sportiste i drugu godinu zaredom dodjeljuje stipendije igračicama ŽFK “Breznica” i to Ivani Joksović koja je član kluba od 2015. godine. Od ove godine će Ivana biti studentkinja UDG-a.

Kako bi podržao mlade sportiste u sticanju znanja, iskustva i ostvarivanju njihovog punog potencijala, UDG je i ove godine obezbijedio besplatno školovanje i pružio punu podršku ŽFK “Breznica” da nastavi sa radom na fudbalskom terenu ali i na akademskom razvoju djevojaka.

UDG u okviru dvanaest fakulteta nudi inovativan i individualan pristup studentima izražen modelom studija i profesorovom jednačinom S=z*i2, čime ohrabruje njihove talente i motivaciju i podržava ih u procesu njihovog ličnog i profesionalnog razvoja. Ambijent koji nudi UDG obojen je inovativnim karakterom, profesorima angažovanim iz cijelog svijeta, velikim brojem prilika za mlade ljude kao i jednom od najboljih univerzitetskih infrastruktura koje se nude u regionu ali i u Evropi.

Podsjećamo, u novembru 2019. godine sve članice prvog tima FK “Breznica” su bile u posjeti UDG-u i imale su prilike da se upoznaju sa mogućnostima koje nudi.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6294 pregleda