Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Baru

    2 meseca pre 686 pregleda Izvor: TV E/Portal Analitika

Zbog ubistva Baranina Edmonda Mustafe u Baru je uhapšen Dino Ibrahimović saznaje Televizija E.

Za Ibrahimovićem se inače tragalo zbog ubistva novljanina Šćepana Roganovića.

Dvadesetdevetogodišnji Edmond Mustafa je prema saopštenju Uprave policije ubijen jutros na uglu Ulice popa Dukljanina i Ulice maršala Tita u Baru. Mustafa se dovodi u vezu sa jednom organizovanom kriminalnom grupom.

Uviđaj je u toku, na mjestu zločina su pored dežurne tužiteljke Irene Burić i vještaka balističke struke, kao i vrh barske policije.

Po prijavi događaja, kako je saopšteno iz Uprave policije, odmah je uspostavljena blokada grada, te policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja ovog događaja.

„U mjerama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedeno je jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela“, dodaje se u saopštenju.

Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Kako su nezvanično saopštili iz policije, zasad nepoznata osoba ispalila je hice prema muškoj osobi koja se nalazila u blizini jedne poslovne banke. Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“ u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.