Policija u BP sprovela akciju „Ulični trkači“

    8 meseci pre 428 pregleda Izvor: DAN/PV Informer

Pripadnici bjelopoljske policije su sproveli su akciju „Ulični trkači“ i u ulici Svetog Petra Cetinjskog uočili tri vozila koja se kreću velikom brzinom, saopšteno je iz UP.

Kako se navodi, policijski službenici su zaustavilli ova vozila i lica koja su upravljala njima su dovedena u službene prostorije.

– Vozači su sankcionisani zbog ugrožavanja saobraćaja, odnosno prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Privremeno su oduzeta dva vozila koijma su upravljali E.N. i E.B., dok je treće vozilo isključeno iz saobraćaja – kazali su iz policije na društvenoj mreži Iks (X).

U Kolašinu je policija sinoć sprovela akciju „Alkohol“ i alkotestirala 18 vozača. Za pet mladih vozača utvrđeno je da su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu, jedan (20) je lišen slobode.

Izdata su tri prekršajna naloga i podnijete dvije prekršajne prijave.

Apelujemo na sve vozače, naročito one iz kategorije mladih vozača i početnika, da ne sijedaju za volanom ukoliko su konzumirali alkohol, već da budu odgovorni kako prema sebi tako i prema učesnicima u saobraćaju, saopštili su iz UP.