Mali Oglasi
EXIT

Upravnik zgrade “Trepča” od opštine Pljevlja traži hitnu smjenu V.D.direktora D.o.o. “Grijanje”

  • 4 mjeseca pre
  • 953 pregleda
  • Izvor: PV Informer

Upravnik zgrade “Trepča” Goran Knežević uputio je dopise predsjedniku Opštine, predsjedniku Skupštine, sekretaru Sekretarijata za stambeno komunalne poslove saobraćaj i vode i Upravnom odboru D.O.O. “Grijanje” Pljevlja u kojima traži smjenu V.D. Direktora preduzeća za grijanje Mile Vasilijević.

U dopisu koji je poslat i Redakciji PV Informer-a se između ostalog navodi da su prošle grejne sezone iz navedene zgrade skoro svakog mjeseca imali po desetak prijava na loše grijanje, da su prijavljivali kvarove i da bi svaki put u vrijeme kad bi se oformila komisija u zakonskom roku od 48 sati, direktorica bi dala nalog kotlarnici da se kotlovi bolje podlože da bi u vrijeme obilaska komisije bilo grijanje u zakonskim okvirima, a po odlasku komisije bi već sjutradan grijanje bilo smanjeno.

Takođe tvrdi da nije reagovala na pisane žalbe od strane građana, upućene na rad šefa kotlarnice Popovića što je u domenu rada opštinskog tužilaštva. Smatra da vršilac dužnosti po struci pravnik, nema stručne kvalifikacije da obavlja ovu funkciju koja je od šireg društvenog značaja i da u evidenciji preduzeća sigurno postoji evidencija koliko su korisnika usluga izgubili od kad je ona na čelu preduzeća D.O.O. “Grijanje”.

Knežević tvrdi da postoje stotine prigovora iz svake grejne sezone o lošem kvalitetu grijanja što mogu potvrditi načelnik, inspektori i službenici Komunalne policije Pljevalja kojima su građani takođe prijavljivali nepoštovanje Odluka o Grijanju opštine Pljevlja.

Zbog svega navedenog upravnik zgrade “Trepča” Goran Knežević traži od nadležnih opštinskih organa i Upravnog Odbora direktora D.O.O. “Grijanje” da smjene sadašnjeg vršioca dužnosti direktora i na to mjesto dovede stručno lice i odgovorno lice koje će biti na čelu ovog preduzeća kako zbog interesa zaposlenih, tako i zbog interesa građana kojima se vrši isporuka grijanja.

Pošto je praksa u redakciji portala PV Informer-a da uvijek kontaktiramo i drugu stranu, kontaktirali smo Milu Vasilijević, V.D. direktora preduzeća za grijanje koja nam je kratko saopštila da nema komentar na neistine koje iznosi upravnik zgrade “Trepča” i da je to jedino što želi saopštiti iako smo joj saopštili suštinske stvari na koje ukazuje upravnik zgrade iz Tršove ulice u Pljevljima.

Copyright © 2019 PV Informer. Sva prava zadržana.