URA DPS-u: Džabe krečite, vaša medijska propaganda sinoć je razbijena u paramparčad

    1 godina pre 623 pregleda Izvor: cdm.me

Iz Građanskog pokreta URA odgovorili su na reagovanje DPS-a istakavši da “džabe kreče i da je njihova medijska propaganda sinoć razbijena u paramparčad”.

“Nakon što im je partijska propaganda koju su instalirali na rukovodećim mjestima, a na taj način i u svim segmentima programa na tzv. javnom servisu sinoć razbijena u paramparčad, javili su se danas iz DPS-a ne bi li bezuspješno prekrečili svoje sramne uloge u crnogorskom društvu jer to za njih sinoć nijesu uspjeli oni koji su se stavili u ulogu njihovih branitelja”, navode iz URE u odgovoru.

Oni ističu i da umjesto toga da se iz DPS-a okrenu eventualnom saniranju svog stranačkog propadanja ova partija “na zgarištu svoje propale politike koja je 30. avgusta  doživjela pravi krah (i to na izborima u njihovoj organizaciji), svakodnevno tobože lamentira nad sudbinom Crne Gore.

“Crne Gore koju su prethodno degradirali, ponizili, otuđili, rasprodali, opljačkali, zavadili i htjeli u konačnici da od nje nprave vječnu despotiju. Na svu sreću, građani su prozreli takve namjere i ovu partiju na izborima poslali gdje je već odavno trebala da bude – u opoziciju”, ukazuju iz URE.

“Uzgred, pošto im ni fabrikovanje međunacionalnih tenzija i netrpeljivosti nije pošlo za rukom jer građani Crne Gore su tradicionalno naviknuti na suživot i multikonfesionalnost sada očajnički i anahrono žele da cijelu državu i građane zarobe u prošlost. U vrijeme kada je ova partija i nastala, u mračnim devedesetim i kada je odmah na početku svog postojanja širom ovog regiona u ratu okrvavila ruke. U tim događajima DPS je uspio da izvuče svoje ratno profiterstvo uvezano sa kriminalom i jednom ideologijom koja je odavno poražena u cijeloj Evropi”, dodaju oni u odgovoru.

Kažu i da “sada kada je vrijeme pokazalo da je majstorsko rešeto, a DPS-ovi partijski prvaci da su vođe kriminalnih grupa koje i dalje obnašaju najviše državne funkcije, ali ne zadugo, i kada im se partija dijeli u frakcije a članstvo osipa i podržava nove čiste političke snage ostali su zbunjeni i uplašeni za svoju zasigurno ne slavnu političku budućnost”.

“Ako išta preostane od njihove partije moraju se učiti demokratiji i jednoj novoj političkoj stvarnosti u kojoj će Crna Gora biti kuća svih njenih građana okrenuta modernim, evropskim državama zapada, država vladavine prava u kojoj se više nikada neće desiti da jedan Milo Đukanović, Migo Stijepović, Svetozar Marović, Brano Gvozdenović, Petar Ivanović i ostali budu na najvišim državnim funkcijama”, zaključuju iz URE u odgovoru na DPS-ovo reagovanje.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 20. septembar

19. septembra 2021. 21:55

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 26093 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11625 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 10791 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 10153 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 9347 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 8847 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8565 pregleda
%d bloggers like this: