Uz 1e i gubitni tiket do Samsunga S20+!

    2 sedmice pre 127 pregleda Izvor: PV Informer

U sportskoj kladionici Meridian startovala je još jedna fantastična promocija! Promocija traje od 15.11.2020. (00:00:00) do 15.12.2020. (23:59:59)

Ukoliko si igrao 6 parova a samo jedan nije prošao, NE BACAJ tiket! U promociji učestvuju svi gubitni tiketi koji imaju 4-7 parova i minimalnu uplatu od 1e.

Tiket se može odigrati na sajtu meridianbet.me ili preko istoimene aplikacije. A ako nemaš nalog na pomenutom sajtu, požuri sa registracijom jer te očekuje 10e bonusa za sportsko kladjenje i 100 besplatnih spinova za online casino!

Napominjemo da igrači moraju imati 18 i više godina, a tiket mora biti uplaćen u periodu trajanja promocije kako bi učestvovao u promociji.

Igrači se rangiraju po ukupnoj pogođenoj kvoti na tiketu, a proglašenje srećnog dobitnika će biti objavljeno na sajtu meridianbet.me 16.12.2020.

Dobitnik je učesnik čiji tiket je gubitan i ima ukupnu najveću pogođenu kvotu sa 4-7 parova. Drugoplasirani u takmičenju je učesnik sa gubitnim tiketom koji ima drugu ukupnu najveću pogođenu kvotu sa 4-7 parova, a trećeplasirani je učesnik sa gubitnim tiketom sa trećom ukupnom najvećom pogođenom kvotom sa 4-7 parova za cijeli period takmičenja.

Prvoplasirani osvaja Samsung S20+, drugoplasirani će osvojiti bonus od 50e, dok će trećeplasirani osvojiti bonus u iznosu od 30e.

Događaji na tiketu moraju biti isključivo sportski, pa se tako na tiketu ne mogu naći ponude sa virtuala, trka konja i brojeva/Lucky’s 6.

U promociji takođe ne mogu učestvovati tiketi koji su uplaćeni sa bonus novcem, tiketi koji u sebi sadrže sistem i Turbo cash tiketi.

Ako se zadesi da dva ili više učesnika imaju gubitni tiket sa istom najvećom ukupnom pogođenom kvotom, prednost ima učesnik koji ima više parova na tiketu. A ukoliko se desi da su ponovo izjednačeni dobitnik je onaj čiji je tiket prvi otkucan.

Poklon za prvoplasiranog, drugoplasiranog i trećeplasiranog igrača ne može se prenijeti na drugu osobu i ne može se mijenjati za novac.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6967 pregleda