(VIDEO) Ubistvo Radoševića: Pritvor za osumnjičenu maloljetnicu i dva muškarca

    1 sedmica pre 316 pregleda Izvor: DAN

Maloljetnoj djevojci, koja je uhapšena u „štek“ stanu na Novom Beogradu zajedno sa dvojicom osumnjičenih za ubistvo Ranka Radoševića na benzinskoj pumpi u Rušnju, Stefanom Z. (28) i Lukom V. (26), određen je pritvor.

Ona je 2006. godište i tereti se za krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu, pišu Novosti.

Maloljetnica je juče saslušana pred sudijom za maloljetnike Višeg suda u Beogradu, a saslušanju je prisustvovao i zamjenik Višeg javnog tužioca za maloletnike. S obzirom da nema 18 godina u postupak je uključen i Centar za socijalni rad.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju sa više hitaca iz pištolja. Ubice je snimila nadzorna kamera kad su bježali, a jednom se jasno vidi i lice, jer mu je spala hirurška maska.

Policija je u stanu pronašla i oružje, a pretpostavlja se da je riječ o oružju kojim je izvršena likvidacija Radoševića. Treća osoba koja je uhapšena u stanu na Novom Beogradu je maloljetna djevojka. Ona je, kako saznaju, uhapšena zbog saučesništva.

Prema saznanjima Nova.rs, obojica uhapšenih su odranije poznati policiji i imaju krivične dosijee.

Ubijeni Radošević bavio se preprodajom blindiranih automobila, a kako je pomnuti portal pisao, ranije se pominjao u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. U javnosti je poznat još i kao „Ranko Eskobar“, a porijeklom je iz Crne Gore.

On je policijskom dokumentu SOCTA označen kao pripadnik nikšićke kriminalne grupe. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: