Viktor je BLAGOSLOV PORODICE nakon velike borbe za potomstvo: „U pojedinim trenucima je bilo ili ŽIVOT ili DIJETE…“

    3 godine pre 966 pregleda Izvor: Kolektiv

Ponos Crne Gore – najljepši dječak na svijetu četvorogodišnji Beranac Viktor Đukić, nije bez razloga osvojio svijet! 

Sa svojom plavom uvijenom kosom, neodoljivim osmijehom i očima, zaista je poseban, pa ne čudi što ga redovno na ulici prepoznaju ljudi svih generacija, kako oni mlađi, tako i stariji – svi znaju ko je Viktor.

Sredinom godine, on je trijumfovao na dječijem Svjetskom takmičenju ljepote „Miss and Mister World“, kada je odnio ubjedljivu pobjedu.

Kao model agencije „Top 3 Models Montenegro“, Viktor je na najbolji način predstavio Crnu Goru,pravi ambasador ljepote!

Kako u razgovoru za naš portal ističe njegova majka, četvorogodišnji dječak je došao kao pravi blagoslov njihovoj porodici, nakon što su se dugo vremena borili da ga dobiju.

„Ja sam operisala srce, a onda mi je dijagnostikovan i trajni sterilitet. Vodili smo veliku borbu, predložili su mi da prekinem trudnoću, ali ja nijesam odustajala“, priča nam Viktorova majka Elmaza.

Bio je težak period, ali hrabro su išli naprijed…

Sve se promijenilo kada je upoznala ginekologa Rajka Karličića, kojem je, kako ističe, posebno zahvalna, jer se borio za nju da pronađu način za izlječenje.

„On se posebno borio za mene da me izliječi, i mojoj sreći nije bilo kraja kada sam zatrudnjela! Bilo je to teških devet mjeseci koji su iziskivali poseban trud i liječenje, u pojedinim trenucima je čak bilo ili život ili dijete, ali ja nijesam imala nedoumicu – dijete na prvom mjestu“, objašnjava naša sagovornica.

I stigao im je kako kaže – blagoslov od Boga!

Život im je dobio novu smisao, novu dimenziju ljubavi kada su zagrlili mališana kojeg su tako dugo iščekivali, i koji im od rođenja pa do danas donosi neprestanu radost u domu. 

Da je Viktor posebno dijete, to ističu svi koji su imali priliku da ga upoznaju. Osim što je presladak i zvanično najljepši dječak na svijetu, on isijava nekom posebnom energijom koja vas preplavi, samo i kad pogledate neku od njegovih fotografija.

A da svi žele da ga upoznaju i budu u njegovom društvu, dokazuju i pozivi za brojne manifestacije u regionu da Viktor bude njihov gost, i svojim šarmom i dječijom iskrenošću ponovo osvoji sve.

Ipak, brojna putovanja i manifestacije iziskuju i novčana sredstva, pa su sponzori uvijek dobrodošli.

„Tražimo menadžera, okupljamo pravu ekipu za Viktora, jer su u planu različiti projekti kao što su reklame i slično, stoga, sponzori su dobrodošli“, zaključila je Viktorova majka.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 20 . januar

19. januara 2022. 23:07

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 32928 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 14348 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 13756 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 13463 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 12608 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12228 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 11925 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 11805 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 10817 pregleda
%d bloggers like this: