Vojinović: Nastavak uhljebljavanja partijskih kadrova pokušaj DPS-a i SD-a da zaustave politički krah

    4 meseca pre 384 pregleda Izvor: PV Informer

Poslednji potezi odlazećeg režima pokazuju njihovo pravo lice i činjenicu na koju sve vrijeme ukazuje SNP CG, a to je, da je njima lični interes bio jedina zvijezda vodilja u politici i da Crnu Goru vole u onoj mjeri u kojoj im ona može donijeti ličnu i političku korist ili benefit.

Naime,  činjenica da je u javnom sektoru samo od raspisivanja izbora do njihovog održavanja primljeno skoro 1000 ljudi, te da se trend raspisivanja oglasa i konkursa, odnosno partijskog uhljebljivanja nastavlja i ovih dana samo uvjeravaju naše građane da je odlazak DPS i njegovih satelita sa vlasti nešto najbolje što se desilo našoj državi.

Neodgovornost, nerazumno trošenje budžetskih sredstava, bez obzira na odluku o optimizaciji javne uprave, pokušaj je DPS-a i SD-a da na svaki način zaustave svoj skori politički krah i nestanak sa političke scene, koji je, ujedno posljedica ovakvih i sličnih zapošljavanja tokom njihove pogubne vladavine.

Zaboravlja odlazeći režim da je uhljebljenje i udomljavanje po partijskoj liniji jedan oblik korupcije, odnosno zloupotrebe vlasti zbog lične ili partijske koristi. “Sakupljači glasova”, oličeni u odlazećem režimu, na kraju svog mandata, ali i političkog bitisanja još jednom šalju sliku pogubnosti njihovog vladanja. Jedino po čemu će ostati upamćeni jeste sistematsko urušavanje institucija, uništavanje privrede, dovođenje države do bankrota, zatvaranje fabrika I ostavljanje radnika bez posla, sa jedne strane, i sramno, stranačko zapošljavanju sa druge strane.

Srećom, Crna Gora je dobila novu vlast. Socijalistička narodna partija će, kao dio te vlasti, sa najvećim stepenom odgovornosti ispitati sva sporna zapošljavanja. Mi imamo istorijski zadatak da stvorimo uspješnu, zdravu  Crnu Goru, bez korupcije i kriminala, da obezbijedimo otvaranje novih radnih mjesta, i da vratimo vjeru ljudima da može da se vlada pošteno, bez obzira na partijsku ili bilo koju drugu pripadnost.

Najnovije vijesti

Preminuo Jevrem Brković

24. januara 2021. 21:00

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13708 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8047 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7220 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6780 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6560 pregleda
%d bloggers like this: