Vučević naslijedio Vučića na čelu SNS-a

    11 meseci pre 392 pregleda Izvor: RTS

Miloš Vučević, ministar odbrane u Vladi Srbije, izabran je na predlog Aleksandra Vučića za novog predsjednika Srpske napredne stranke (SNS).

Vučić je za svog naslednika prethodno rekao da ga „zna kao čoveka odanog SNS-u, iz dobre porodice, ali i posvećenog ideji samostalne, nezavisne i prosperitetne Srbije“.

foto: Facebook-SNS

Novi predsjednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević kaže da se politika SNS-a neće mijenjati i da će i dalje biti motor razvoja Srbije.

Vučević je zahvalio dosadašnjem predsjedniku stranke Aleksandru Vučiću na, kako je rekao, 11 godina sjajnog vođenja stranke i borbe za Srbiju i SNS kao motor razvoja Srbije.

„Kod nas ovo nije nikakav diskontinuitet, već je jedinstvena priča, otvaranje novog poglavlje  u našoj knjizi. Naša politika se neće menjati, ostajemo stranka motor razvoja naše otadžbine, ali i stranka koja neguje i čuva tradicionalne vrednosti srpskog naroda, svih građana Srbije, koja će se politički zalagati za očuvanje KiM u sastavu Srbije, koja će voditi računa o interesima srpske zajednice gde god da žive, pre svega na prostoru bivše Jugoslavije i stranka koja će biti najpouzdaniji partner predsedniku Vučiću“, rekao je Vučević.