Mali Oglasi
EXIT

VUČIĆ U KRUŠEDOLU – Sa nama predstavnici Srba iz CG, zvanična PG u Kninu

  • 4 mjeseca pre
  • 175 pregleda
  • Izvor: rtcg.me
Foto: Beta/AP)

Danas su Srbi, ma gdje da žive, apsolutno ujedinjeni i znaju šta im je činiti u budućnosti, poručio je večeras iz Krušedola predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je posebno ponosan na srpske političke predstavnike iz Crne Gore koji su sa njima za razliku od zvanične Podgorice, koja kako je dodao, svoje predstavnike šalje na Dan pobjede u Knin.

Predsjednik Srbije je na obilježavanju 24 godine od akcije “Oluja”, istakao da je posebno ponosan, jer su svi Srbi na današni dan, ma gdje da su na planeti, ujedinjeni.

“Posebno sam ponosan, i molim vas da ih pozdravite, jer su sa nama svi srpski politički predstavnici iz Crne Gore – za razliku od zvanične Podgorice, koja svoje predstavnike šalje na Dan pobjede u Knin. Sa nama su i predstavnici našeg naroda iz Slovenije, Sjeverne Makedonije, a posebno veliki pozdrav predstavnicima SNV iz Hrvatske”, rekao je Vučić u Krušedolu.

Kako je rekao, danas je, 4. avgust, težak, užasan dan za svakog Srbina ma gdje na planeti da živi.

“Rekao sam ovo, jer kao što vidite danas u obilježavanju ovog dana možemo svi da budemo ujedinjeni, ne mislimo uvijek isto, ali danas su Srbi, ma gdje da žive, apsolutno ujedinjeni i znaju šta im je činiti u budućnosti”, ističe Vučić.

Zahvalan je Miloradu Dodiku na inicijativi koju su pokrenuli prije 6 godina, da se zajednički obilježava stradanje srpskog naroda i pamte žrtve.

“Pokrenuli smo nešto što je promijenilo kulturu sjećanja, pokrenuli smo i drugačiju budućnost našeg naroda”, istakao je Vučić.

Copyright © 2019 PV Informer. Sva prava zadržana.