Vujošević: Mom kumu Budu Krstovću presuđuju političari i tviteraši, a on će dokazati svoju nevinost

    2 meseca pre 364 pregleda Izvor: dan.co.me

Proslavljeni košarkaški trener Partizana Duško Vujošević povodom hapšenja člana Uprave KK Partizan i njegovog kuma Buda Krstovića kazao je za Portal Dan, da je siguran da taj čovjek i njegova porodica nemaju nikakve veze sa bilo kakvim švercom, a kamoli sa švercom 1,4 tone kokaina. On je upozorio i političare i javnost da ne sude prije suđenja.

– Svako ko zna tog čovjeka i tu familiju zna da on nema nikakve veze sa trgovinom ni grama, a kamoli tone kokaina. Zbog toga ove političare i tviteraše upućujem da prije nego optuže nevinog čovjeka pročitaju „Primjere čojstva i junaštva Marka Miljanova, Više od 30 godina se bavi trgovinom banana. Počeo je sa 15 godina spavajući po pijacama, tako da nije imao nikave potrebe da švercuje drogu. Jasno mi je da se radi o, po njega sticaju loših okolnosti. Taj tovar je praćen, za njega se znalo, propušten pa je očigledno stvarni vlasnik tog tovara bio o tome obaviješten i nije skinuo pošiljku tamo gdje je to trebalo već je pustio da dođe do magacina. Čudno je da policija koja je omdah ušla u magacin nije pratila šta će dalje biti sa tim tovarom. Trebali su da vide da li bi familija Krstović rasturala taj kokain ili bi prijavili prtljag koji nisu naručili- kazao je za Portal Dan, Vujošević.

On ističe kako je sigurno da je uspjeh nove vlasti to što je zaplijenjena tolika količina kokaina.

– Ali se uspjehom ne može smatrati ako se ne otkrije stvarni naručilac tog tovara. Svako ko malo bolje zna situaciju u Crnoj Gori zna da Budo Krstović ne može da bude taj koji je uestvovao u toj vrsti kriminala. Zna se četiri, pet adresa otprilike koje mogu da budu u toj poziciji i koje mogu da naruče, dopreme i pripreme da taj kokain bude neotkriven, a to treba da otkriju za to nadležne instucije. Jasno je i meni da u ovom spletu okolnosti Krstovići moraju da dokažu nevinost i dokazaće je, ali je nedopusutivo da poltičari vrše pritisak na istražni postupak, istražnog sudiju da bi dobili političke poene prije nego što je posao do kraja završen- kazao je Vujošević.

On je dodao i da Krstović nije uhapšen jer nije bio u tom momentu u Podgorici.

– Krstović je prvim avionom iz Beograd odletio da brani čast familije i svoje ime. Pošao je u policiju u najkraćem realnom roku od kad se to desilo. Dakle, nije uhapšen. Pretpostavka je da je on učestvovao u tome sigurno ne bi uvlačio u to kćerku i ne bi se pojavio u policiji u tako kratkom roku- zaključio je Vujošević.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27468 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11863 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11726 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11084 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10425 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9834 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9322 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9068 pregleda
%d bloggers like this: