Vukotićeva lokacija ranije otkrivena, policija pregledala kamere?

    2 godine pre 372 pregleda Izvor: dnevno.me

Ubistvo Jovana Vukotića za kojeg se vjeruje da je bio na čelu kriminalnog “škaljarskog” klana, u Istanbulu zaprepastio je region, piše hrvatski “Večernji list”, ističući da se u ovom trenutku može samo pretpostavljati ko je naručio smrt čelnika “škaljarskog klana”.

Navodi se da je turska policija koja istražuje ubistvo pregledala sigurnosne kamere kako bi identifikovali napadače, ali i da otkriju u kojem su smjeru pobjegli.

Po pisanju lista, Vukotić je u trenutku napada bio u ličnom vozilu sa svojom nevjenčanom suprugom Mašom M. i kćerkom.

Njegovo tijelo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija.

Turski mediji pišu da su napadači bili na motoru, a neki od njih navode i što je Vukotićeva partnerica ispričala policiji. Kako navode, ona je kazala da su iz svoje kuće koja se nalazi u četvrti Ataköy krenuli automobilom na Tržnicu.

“Kada smo stigli blizu centra, našem vozilu je prišao motocikl, na kojem su bile dvije osobe. Zapucala je osoba koja je sjedjela iza” prenose se navodne riječi Vukotićeve nevjenčane supruge, piše zagrebački list.

Po svemu sudeći, Vukotićeva lokacija je ranije otkrivena i samo se čekao trenutak za realizaciju.

“Sigurnosne službe navode da je to ubistvo, kao i druga ubistva pripadnika ‘škaljarskog klana’ među kojima je i ono koje se dogodilo nedavno na Pagu, finansirao šef suparničkog ‘kavačkog klana’ Radoje Zvicer koji je u bjekstvu”, piše zagrebački list.