Western Union online transfer novca sada dostupan u Crnoj Gori

    7 meseci pre 216 pregleda Izvor: vijesti.me

Western Union, globalni lider u prekograničnom, viševalutnom prenosu novca i plaćanjima, i Montenegro Transfers pokrenuli su WU.com/me, omogućavajući korisnicima u Crnoj Gori da šalju novac svojoj porodici i dragim ljudima širom svijeta, 24/7.

Korisnici u Crnoj Gori imaju mogućnost da plaćaju transakcije putem Interneta koristeći kreditne ili debitne kartice izdate u Crnoj Gori. Posredstvom digitalnih mogućnosti Western Union-a isplate se besprekorno obavljaju u prepoznatljivoj mreži lokacija u više od 200 zemalja i teritorija i mreži za isplate na račun koju čine milijarde računa u više od 100 zemalja.

„Naše digitalne usluge podržavaju globalno integrisan život ne ostavljajući nikoga po strani. Naši sistemi rješavaju kompleksnost usklađivanja sa nepredvidivim promjenama valuta, tako da korisnici mogu da šalju novac 24/7 u skoro sve zemlje svijeta pritiskom na nekoliko tastera“, kazala je Elke Lueck, Rukovodilac mreže za Centralnu Evropu Western Union-a.

„U osnovi, mi smo mreža koja povezuje ljude. U saradnji sa Montenegro Transfers-om, uvjereni smo da će korisnici imati benefite i cijeniti dodatnu pogodnost i lakoću slanja novca putem Interneta. “

„Mogućnost lakog i nesmetanog prenosa novca u zemlji i inostranstvu najmodernijim digitalnim sredstvima podiže korisničko iskustvo na viši nivo i drago nam je što ovu uslugu pružamo u saradnji sa Western Union-om“, kazala je Biljana Đoković, Izvršna direktorica Platne institucije Montenegro Transfers.

„Imamo dugoročnu saradnju sa Western Union-om i veoma smo zadovoljni što zajedno sa njima proširujemo ponudu naših usluga pokrivajući i maloprodajne i digitalne kanale, servisirajući najširu grupu korisnika i zadovoljavajući njihove specifične potrebe vezane za prenos novca.“

Western Union pruža usluge transfera novca u Crnoj Gori već 19 godina preko razgranate mreže lokacija agenata u zemlji. Korisnici i dalje imaju izbor da posjete ove lokacije kako bi poslali i primili novčane transfere, što odražava odlučnost kompanije da pruži mogućnost izbora i različite opcije povezivanja sa porodicom i prijateljima širom svijeta.

UPUTSTVO ZA KORISNIKE

U skladu sa važećim propisima, prije prve upotrebe online usluge, korisnici su dužni da se registruju na sajtu WU.com/me, a zatim da izvrše jednokratnu ličnu identifikaciju i potvrdu svog online registrovanog profila na jednoj od naših lokacija za identifikaciju, sa važećim identifikacionim dokumentom. Nakon što je profil registrovan i verifikovan, korisnici mogu u bilo kom trenutku, pomoću nekoliko klikova, da šalju Western Union novčane transfere putem Interneta.

Za više informacija o načinu slanja novca putem Interneta, korisnici mogu pogledati Često postavljana pitanja (FAQ) na WU.com/me ili na veb sajtu Platne institucije Montenegro Transfers www.montenegrotransfers.me/me/online-placanje-platnim-karticama/

Western Union

Kompanija Western Union (NYSE: WU) je globalni lider u prekograničnom, medjuvalutnom prenosu novca i plaćanjima. Naša višekanalna platforma povezuje digitalni i fizički svijet i omogućava korisnicima i kompanijama da šalju i primaju novac i vrše plaćanja brzo, lako i pouzdano. Od 30. juna 2020. godine, naša mreža obuhvata preko 550.000 lokacija maloprodajnih agenata koji nude naše brendirane usluge u više od 200 zemalja i teritorija, sa mogućnošću slanja novca na milijarde računa.

Pored toga, westernunion.com, naš najbrže rastući kanal u 2019. godini, dostupan je u preko 75 zemalja i teritorija, za prenos novca širom svijeta. Našim globalnim prisustvom, Western Union omogućava prenos novca za dobrobit povezujući porodice, prijatelje i poslove kako bi omogućio finansijsku inkluziju i podržao ekonomski rast. Za više informacija posjetite www.wu.com/me/me.

Montenegro Transfers

Montenegro Transfers je prva registrovana Platna institucija u Crnoj Gori koja je dobila licencu od Centralne banke Crne Gore u martu 2015. godine. U Crnoj Gori se usluge Western Union brzog transfera novca pružaju od 2001. godine preko Eki Transfersa doo Beograd a od 2015. godine preko Platne institucije Montenegro Transfers doo Podgorica. Gotovinske Western Union novčane doznake prijema i slanja novca se pružaju na lokacijama naših agenata a to su Pošta Crne Gore, Adriatic banka, CKB banka, Erste banka, Hipotekarna banka, Komercijalna banka, Lovćen banka, Podgorička banka, Prva banka, UCB banka, Ziraat banka, Mobilni operater MTEL i autobuske stanice Podgorica, Nikšić, Herceg Novi, Sutomore, Tivat i Cetinje.

Cilj nam je da Western Union usluga bude pristupačna svim korisnicima shodno njihovim preferencijama zbog čega i uvodimo digitalne kanale koji omogućavaju slanje novca putem interneta a uskoro i putem mobilne aplikacije. Sve informacije o nama i Western Union uslugama koje pružamo u Crnoj Gori dostupne su na našem sajtu www.montenegrotransfers.me.

Najnovije vijesti

PROGNOZA VREMENA – 13. MAJ

12. maja 2021. 19:30

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 21577 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8354 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7642 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7552 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7316 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7260 pregleda
%d bloggers like this: