ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA“: ĐUKANOVIĆ POTVRDIO DA JE PREVAZIĐEN POLITIČAR, U NJEGOVOJ RETORICI JE PREVIŠE PROŠLOSTI I MRŽNJE

    1 sedmica pre 261 pregleda Izvor: facebook - DF

– Tokom jučerašnje posjete našem gradu, Milo Đukanović je potvrdio ono što svako u Crnoj Gori i Evropi zna: da je prevaziđen političar, tvrde iz koalicije „Za budućnost Nikšića“.

Zbog toga, smatraju oni, očajnički pokušava preko svojih preostalih korumpiranih struktura da zloupotrijebi Nikšić, da ga odvoji od procesa ekonomskog oporavka i demokratskih promjena, kako bi ga pretvorio u ogradu za zaštitu svog ličnog bogatstva.

„On je davno izdao Nikšić. I ako misli da će svojim prevaziđenim floskulama izmanipulisati nekoga, Nikšićani i Nikšićanke će ga na izborima razočarati“, ističu iz Koalicije.

Podsjećaju da je Nikšić već jednom, prije pola godine, porazio Đukanovića i osujetio pokušaj DPS-a da ovaj grad okrene protiv sopstvene tradicije. „Isto tako će proći i njegov pokušaj žrtvovanja budućnosti Nikšića“.

Slobodarske i demokratske snage okupljene u koaliciji „Za budućnost Nikšića“, najvećoj u istoriji grada, snažno su riješene da Nikšić povedu putem privrednog preporoda i vrate Nikšiću lidersku ulogu.

„Neće Milo Đukanović odlučivati o našem gradu, niti njegovi poltroni koje želi da instalira da opet, kao u prethodnom sazivu, Nikšićem odlučuju iz drugih gradova. Ovaj grad jeste kontinuirano zapostavljan i guran na marginu ali je zahvaljujući ljudima u njemu sačuvao ponos i samopouzdanje da odlučuje o sebi. I to će potvrditi 14. marta, ubjedljivom pobjedom za budućnost Nikšića!“, smatraju iz Koalicije.

Najnovije vijesti

PROGNOZA VREMENA – 3. MART

2. marta 2021. 20:22

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 15731 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8174 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7336 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6981 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6954 pregleda
%d bloggers like this: