Završena grejna sezona u „Grijanju“preusmjerila rad radnika na druge poslove u gradu

    4 sedmice pre 508 pregleda Izvor: PV Informer
REDAKCIJA –

Redakcija portala je u razgovoru sa Jasminom Čelebićem, vršiocem dužnosti Izvršnog direktora preduzeća „Grijanje“ – Pljevlja dobila informaciju da iako su poslovi oko grejne sezone završeni, radnici preduzeća obavljaju druge poslove u gradu, koji donose finansijske rezultate. Naime, radnici preduzeća po određivanju lokacija u gradu određenih od nadležnih iz opštine, rade na izgradnji ograđenih niša za smještaj kontejnera za smeće preduzeća „Čistoća“.

Trenutno se radi na nekoliko lokacija u gradu na postavljanju ovih niša za smještaj kontejnera.Na fotografijama se vidi da radnici preduzeća kvalitetno izvode radove i da to poprima lijep izgled,a istovremeno se vrši uklanjanje kontejnera sa trotoara kako je ranije bila praksa u gradu.

Reporter portala je zabilježio početne radove preduzeća „Grijanje“ u ulici Miloša Tošića u blizini poslovnog objekta „Franca“, gdje su izvedeni betonski radovi na postavljanju niše za smještaj kontejnera koji su do sad stajali na trotoaru.U ovoj ulici je na trotoarima iskopano i 40 jama za sadnju drvoreda sačinjenog od lipa, pa je bilo neophodno izmještanje kontejnera za smeće i pepeo.

U preduzeću „Grijanje“ trenutno rade sitne poslove u kotlarnici u Skerlićevoj ulici, kao pripremne radove za remont kotlovskog postrojenja, što spada u redovne aktivnosti, po završetku svake grejne sezone. Što se tiče izmirenja ličnih dohodaka radnika, dvije plate su u zaostatku ali su plate redovne iz mjeseca u mjesec.Trenutno se izvode i radovi u Skerlićevoj ulici u okviru energetske efikasnosti na zgradi u kojoj je smještena i kotlarnica preduzeća „Grijanje“ i radovi su u završnoj fazi.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22204 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7642 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7605 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7377 pregleda
%d bloggers like this: