Zbog 11 krađa odgovaraće 12 osoba – Sa gradilišta auto-puta ukrali bakarne kablove

    2 godine pre 605 pregleda Izvor: pobjeda.me

Podgorička policija je, preduzimajući aktivnosti na rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlila 11 djela iz ove kategorije i identifikovala 12 osoba za koje se sumnja da su ova djela izvršile.

Rasvijetljeno je šest krivičnih djela teška krađa, četiri krađe i jedna teška krađa u pokušaju.

Zbog krivičnog djela teška krađa na štetu kompanije CRBC krivično će odgovarati Ž.S. (22), A.T. (25), P.S, R.A. (23) i M.P. (24) sva lica iz Bijelog Polja. Oni su ovo djelo izvršili na način što su, sumnja se, sa gradilišta u mjestu Moračica otuđili veću količinu bakarnog kabla.

Zbog krivičnih djela teška krađa terete se N.R. (34), maloljetni E.H. (15), Z.P. (29) i E.R. (22). Maloljetnik je izvršio dva krivična djela teška krađa dok su ostala lica izvršila po jedno djelo u prethodnom periodu.

Zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa na način što je u zdravstvenoj ustanovi iz tašne oštećene ženske osobe otuđila novčanik sa novcem, ličnim dokumentima i bankovnom karticom, te na bankomatu podigla novac sa računa oštećene krivično je procesuirana D.V. (39).

Lice O.B. (23) se tereti za tri krivična djela krađa, koja je počinio, kako se sumnja, tako što je iz garaža i pomoćnih objekata otuđivao bicikla a potom ih prodavao.

Tešku krađu u pokušaju izvršio je, sumnja se R.M. (30) tako što je provalio u kuću gdje ga je zatekao oštećeni i spriječio u namjeri da nešto otuđio iz unutrašnjosti kuće.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


PV Informer
%d bloggers like this: