Zbog kvara na vodovodnoj mreži, dio Mojkovačke privremeno bez saobraćaja

    4 meseca pre 444 pregleda Izvor: PV Informer
REDAKCIJA –

U jutarnjim časovima došlo je do pucanja cijevi na vodovodnoj mreži u ulici Mojkovačkoj. Radnici lokalnog preduzeća „Vodovod“ su sa mehanizacijom na terenu i rade na otklanjanju kvara.

Zbog ovih radova do oklanjanja kvara privremeno je obustavljen saobraćaj u dijelu ulice od Vatrogasnog doma do ukrštanja ulice Mojkovačke sa ulicom Narodne Revolucije. Vozači zbog toga saobraćaju Podgoričkom ulicom.

Radnici Vodovoda iako po lošim vremenskim uslovima, marljivo rade, da bi što prije otklonili kvar na vodovodnoj mreži. Mojkovačka ulica je bila planirana za rekonstrukciju vodovodne mreže i atmosferske kanalizacije u prošloj godini ali su nadležni ipak odlučili da se radovi na rekonstrukciji ulice odlože za ovu godinu.

U Mojkovačkoj ulici prethodnih godina često se radilo na opravci dotrajale vodovodne mreže, a prilikom velikih padavina stara atmosferska kanalizacija nije imala efekta, pa se voda slivala Podgoričkom ulicom i završavala u ulici Ive Lole Ribara, praveći probleme mještanima ovih ulica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: